Hollandse Avond 2022
Brandweer Abcoude bestaat 85 jaar

Brandweer Abcoude bestaat 85 jaar


Geplaatst op: 3 oktober 2021

Afgelopen zomer bestond de Vrijwillige Brandweervereniging van Abcoude 85 jaar. Op 7 augustus 1936 werd de officiële oprichtingsdatum vastgesteld door de Burgemeester van Abcoude en de bestuursleden. Na de officiële vaststelling werd het volgende gedicht voorgelezen door de burgemeester aan de leden van de Vrijwillige Brandweer. Het mooiste wat men denken kan, is wel de taak van brandweerman. Hij staat ons bij in tijd van nood, kampt het vuur en met de dood. 
Normaliter zou Brandweer Abcoude het 85ste jubileumjaar vieren met verschillende festiviteiten, maar helaas is dit nu niet mogelijk in verband met de situatie rondom Corona. De vrijwilligers hopen van ganser harte dat volgend jaar de festiviteiten kunnen plaatsvinden, als de omstandigheden dit natuurlijk toelaten. 

Brandweer Abcoude is nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s (m/v). Woon en/of werk je in (de omgeving van) Abcoude of Baambrugge en heb je interesse om parttime brandweerman/-vrouw te worden? Voor meer informatie mail naar a.verweij@vru.nl (Anne).


Laatst bewerkt op: 3 oktober 2021 22:26

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer Abcoude bestaat 85 jaar

Afgelopen zomer bestond de Vrijwillige Brandweervereniging van Abcoude 85 jaar. Op 7 augustus 1936 werd de officiële oprichtingsdatum vastgesteld door de Burgemeester van Abcoude en de bestuursleden. Na de officiële vaststelling werd het volgende gedicht voorgelezen door de burgemeester aan de leden van de Vrijwillige Brandweer. Het mooiste wat men denken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: