Hollandse Avond 2022
Brand in tv-studio's Aalsmeer

Brand in tv-studio's Aalsmeer


Geplaatst op: 4 oktober 2021

In het gebouw van de tv-studio's in Aalsmeer is maandagmiddag brand uitgebroken. De brandweer ging met diverse bluswagens onderweg om het vuur een halt toe te roepen. Ooggetuigen zagen 'veel zwarte rook' uit het pand komen. Medewerkers zijn ontruimd. In het complex zitten naast tv-studio's, ook horeca en kantoren.

"Er waren 150 mensen aanwezig in het hele pand en zij hebben het gebouw veilig kunnen verlaten" vertelt een woordvoerder van de brandweer. "Er is nog wel veel rook in het pand. Daarom kunnen de mensen voorlopig niet naar binnen." Twee mensen hebben teveel rook ingeademd en zijn door het ambulancepersoneel nagekeken.

Stilgelegd

Ook de verbouwing van het inpandige theater en de repetities van de televisieserie The Masked Singer werden stilgelegd vanwege de brand. Sommige media melden dat het vuur is ontstaan in de tv-studio, maar dat is niet het geval. De rook zou uit één van de kantoren gekomen zijn, boven de oude foyer.

Het vuur was snel onder controle. De oorzaak is nog niet bekend.


Laatst bewerkt op: 4 oktober 2021 16:27

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brand in tv-studio's Aalsmeer

In het gebouw van de tv-studio's in Aalsmeer is maandagmiddag brand uitgebroken. De brandweer ging met diverse bluswagens onderweg om het vuur een halt toe te roepen. Ooggetuigen zagen 'veel zwarte rook' uit het pand komen. Medewerkers zijn ontruimd. In het complex zitten naast tv-studio's, ook horeca en kantoren. "Er waren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: