Hollandse Avond 2022

Soos De Cirkel gaat weer van start


Geplaatst op: 5 oktober 2021

Eindelijk is het weer zover. Na 1,5 jaar wachten gaan de deuren aan de Windmolen 75 eindelijk weer open. Op dinsdagavond 12 oktober start Soos De Cirkel weer met haar wekelijkse activiteiten.

De vrijwilligers staan weer klaar om iedereen te verwelkomen en is er weer gelegenheid voor darten, muziek, kaarten, sjoelen, knutselen enzovoort enzovoort.

Er is wel een voorwaarde om aan de Soosavonden deel te kunnen nemen: je moet een vaccinatiebewijs kunnen tonen. Dat wordt de eerste keer gecontroleerd en geregistreerd, zodat men de volgende keren niet telkens weer de QR-code hoeft te laten zien.

Verder wordt er ook goed op de hygiëne gelet en zullen de handen extra vaak gewassen worden. Maar dat is nooit verkeerd.

Alle vrijwilligers hebben er weer ontzettend veel zin in om er een geweldig seizoen van te maken en ze gaan ervan uit dat alle deelnemers er ook zo over denken!

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Soos De Cirkel gaat weer van start

Eindelijk is het weer zover. Na 1,5 jaar wachten gaan de deuren aan de Windmolen 75 eindelijk weer open. Op dinsdagavond 12 oktober start Soos De Cirkel weer met haar wekelijkse activiteiten. De vrijwilligers staan weer klaar om iedereen te verwelkomen en is er weer gelegenheid voor darten, muziek, kaarten, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: