Hollandse Avond 2022

Ontbijtje van supermarkt Plus Koot in De Angstelborgh


Geplaatst op: 5 oktober 2021

Het ontbijtje van Koot is op de donderdagochtend vanaf 9.15 uur in de Angstelborgh. En er is nog plek voor u!

Dus heeft u uw kinderen net naar school gebracht en nog niks gegeten? Wilt u de dag eens elders beginnen, bent u stukjesschrijver en op zoek naar een verhaal?

Bij ons bent u zonder reservering van harte welkom. Neem plaats en geniet van een voortreffelijk ontbijtje met verse jus d'orange, een verse croissant met jam, kaas of ander beleg. Voor de kosten hoeft u het niet te laten want die zijn slechts € 1,00 euro. Probeer dat maar eens ergens anders voor die prijs te krijgen!

Angst voor de opgedane calorieën? Als u wilt, kunt u aansluitend aan de wandel met de groep van Toos van 10.00 tot 11.00 uur.

Adres: Dorpszicht 22 in Abcoude. Voor informatie kunt u zich wenden tot Annemarie Keja 0294-284824 of via mail a.keja@stdb.nl.

Laatst bewerkt op: 5 oktober 2021 12:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ontbijtje van supermarkt Plus Koot in De Angstelborgh

Het ontbijtje van Koot is op de donderdagochtend vanaf 9.15 uur in de Angstelborgh. En er is nog plek voor u! Dus heeft u uw kinderen net naar school gebracht en nog niks gegeten? Wilt u de dag eens elders beginnen, bent u stukjesschrijver en op zoek naar een verhaal? … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: