Hollandse Avond 2022
Tympaan-De Baat zoekt vrijwillige chauffeurs voor de PlusBus

Tympaan-De Baat zoekt vrijwillige chauffeurs voor de PlusBus


Geplaatst op: 5 oktober 2021

De PlusBus is een dienst voor ouderen vanaf 55 jaar en mindervaliden, met het doel het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid. Samen uitgaan of boodschappen doen is natuurlijk leuker dan alleen. Een bezoek aan het museum, samen lunchen of naar winkelcentrum, met de PlusBus komt u op de leukste plekken.

Als chauffeur haalt u samen met een gastheer of gastvrouw de mensen op en brengt ze aan het eind van de activiteit weer thuis.

Als vrijwilliger van Tympaan-De Baat maak je deel uit van een gezellig team. Met jaarlijkse uitjes en borrels en natuurlijk regelmatig contact met collega vrijwilligers en bijscholing.

Wij vragen: een geldig rijbewijs, een dagdeel beschikbaarheid per week, een Verklaring Omtrent Gedrag (in overleg met de stichting). Vrijwilligers mogen rijden met de PlusBus tot de leeftijd van 75 jaar. Heeft u interesse neem dan contact met ons op via (0297) 230 280 of via m.white@stdb.nl u wordt dan teruggebeld voor een kennismakingsgesprek waarin u verdere informatie krijgt.


Laatst bewerkt op: 5 oktober 2021 13:02

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tympaan-De Baat zoekt vrijwillige chauffeurs voor de PlusBus

De PlusBus is een dienst voor ouderen vanaf 55 jaar en mindervaliden, met het doel het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid. Samen uitgaan of boodschappen doen is natuurlijk leuker dan alleen. Een bezoek aan het museum, samen lunchen of naar winkelcentrum, met de PlusBus komt u op de leukste plekken. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: