Hollandse Avond 2022
Laatste stemweek Radio Aalsmeer Top 300

Laatste stemweek Radio Aalsmeer Top 300


Geplaatst op: 6 oktober 2021

De laatste stemweek is aangebroken voor de Radio Aalsmeer Top 300. Je kunt nog stemmen tot en met zondag 10 oktober via www.radioaalsmeer.nl/top300. Van 29 t/m 31 oktober viert Radio Aalsmeer haar 30-jarig bestaan door de RA Top 300 uit te zenden die is samengesteld door de luisteraars. Wat is jouw favoriete muziek van de afgelopen 30 jaar? Stem op jouw mooiste, meest speciale muziek of waar een speciale herinnering aan zit en maak gelijk kans op mooie prijzen. Je kunt een Radio Aalsmeer mok of Aalsmeers turfje winnen, de hoofdgast zijn in het programma ‘De Top 10 van…’ en de hoofdprijs een onvervalste Westeinder rondvaart voor vier personen! Dit is je laatste kans om te stemmen en kans te maken op deze prijzen.

10’e editie Mark & Eric Pubquiz in The Beach viert 30 jaar Radio Aalsmeer

Op zaterdag 30 oktober vindt direct na dag 1 van de RA Top 300 de 10’e editie van de ‘Mark en Eric Show’ Pubquiz plaats. De afgelopen 9 edities vonden volledig online plaats, maar éindelijk gaat het dan gebeuren: bij deze pubquiz kun je in levenden lijve aanwezig zijn! Het feest vindt plaats in The Beach, één tafel kost tien euro om mee te spelen en de prijzenpot is zoals altijd weer legendarisch. De eerste tafels zijn al verkocht, dus zorg dat jij nog snel jouw tafel met jouw team claimt via www.radioaalsmeer.nl/pubquiz30. Wees er snel bij, want vol = vol! Tientje, tafel, topavond.

Top 3 van Betty Kooij

Betty Kooij (Fairtrade Aalsmeer en Stichting OSA) deelde in het kader van de RA Top 300 alvast haar favoriete drie nummers waar zij een speciale band mee heeft. Ladysmith Black Mambazo met ‘Homeless’ is voor haar belangrijk omdat veel vluchtelingen dakloos zijn en dit nummer heel vrolijk is gezongen ondanks het moeilijke leven. ‘Vluchten Kan Niet Meer’ van Frans Halsema en Jenny Arean staat voor haar symbool voor de strijd voor een schonere wereld, maar ook om oorlogen en geweld de wereld uit te krijgen. ‘Top of The World’ van The Carpenters is een hart onder de riem voor haar achternichtje die net als Karen Carpenter door een moeilijke tijd gaat vanwege een eetstoornis. Sinds kort heeft zij met dank aan een crowdfundingsactie de beschikking over een psychosociale hulphond.


Laatst bewerkt op: 6 oktober 2021 12:50

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste stemweek Radio Aalsmeer Top 300

De laatste stemweek is aangebroken voor de Radio Aalsmeer Top 300. Je kunt nog stemmen tot en met zondag 10 oktober via www.radioaalsmeer.nl/top300. Van 29 t/m 31 oktober viert Radio Aalsmeer haar 30-jarig bestaan door de RA Top 300 uit te zenden die is samengesteld door de luisteraars. Wat is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: