Hollandse Avond 2022

Dag van de Mantelzorg 2021, komt u ook?


Geplaatst op: 5 oktober 2021

Week van de Mantelzorg

De Nationale Dag van de Mantelzorg op 10 november komt er weer aan. Daarom plaatst Uithoorn voor Elkaar in de week rond die dag een verdiende schijnwerper op de mantelzorger. Zeker met de afgelopen Coronaperiode was het voor veel mantelzorgers niet gemakkelijk. Genoeg reden om weer een ontspannen moment aan te bieden. Van 8 tot en met 13 november organiseren we diverse activiteiten; online maar ook op locatie.

Mantelzorgers die wonen in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en in Ouderkerk aan de Amstel kunnen hier aan meedoen.

Welke activiteiten zijn er?: Op locatie is er onder andere keuze uit een rondleiding door het Cobra museum, bloemschikken, lekker eten bij Eetze, bowlen en golf. Online (via Zoom) bieden wij: Pilates, tekenen, diverse rondleidingen door Amsterdam, een minicursus fotografie en een pubquiz.

Aanmelden: Mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorg & Meer ontvangen rechtstreeks een uitnodiging. Mantelzorgers die nog niet ingeschreven zijn als mantelzorger kunnen zich kosteloos inschrijven via https://www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/aanmelden/.  Daarna ontvangt u een uitnodiging waarmee u zich alleen digitaal kan aanmelden. Dit is mogelijk vanaf 11 oktober 09.00 uur tot en met 22 oktober 17.00 uur. Deelname is zonder kosten.

Wij hopen dat vele mantelzorgers plezier beleven tijdens deze Week van de Mantelzorg!

 

Mantelzorg en Meer maakt deel uit van Uithoorn voor Elkaar

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dag van de Mantelzorg 2021, komt u ook?

Week van de Mantelzorg De Nationale Dag van de Mantelzorg op 10 november komt er weer aan. Daarom plaatst Uithoorn voor Elkaar in de week rond die dag een verdiende schijnwerper op de mantelzorger. Zeker met de afgelopen Coronaperiode was het voor veel mantelzorgers niet gemakkelijk. Genoeg reden om weer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: