001 - Hema
Van Ekris koopt speciaal jonge Hybrid Corolla’s in.

Van Ekris koopt speciaal jonge Hybrid Corolla’s in.


Geplaatst op: 4 oktober 2021

Van Ekris heeft extra jonge Toyota occasions in om aan de vraag te voldoen. Toyota doet het namelijk erg goed in de registratie van nieuwe maar ook jong gebruikte Toyota’s. Dit jaar kwam het bericht van de BOVAG dat de occasion verkoop weer gestegen was met 9%. ‘’Bij Van Ekris merken wij dat goed bij de verkoop van onze hybride modellen. Alleen om ze in te kopen is het zeer lastig geworden door de Corona pandemie. In de Corona tijd zijn minder nieuwe auto’s verkocht dus ook minder jong gebruikte auto's beschikbaar. De Corolla is erg in trek bij jong publiek. Dit komt mede door de kwaliteit maar ook door de goede test uitslagen van o.a. ANWB en autobladen. Naast jong publiek is de Corolla bij ons wat oudere publiek natuurlijk bekend van vroeger. De naam Corolla is daar namelijk niet meer weg te denken. Dat roept nog leuke oude herinneringen op" aldus Van Ekris.

Dit keer heeft Van Ekris 12 zeer jonge Corolla Hybride's van 2020 ingekocht. De voordelen van het zuinige hybride rijden en de vele opties in deze Corolla zijn de plus punten. Deze uitvoering heeft een nieuwprijs van € 29.990 en is nu met 1 jaar oud beschikbaar vanaf € 22.949 met daarbij navigatie en een gratis winterbanden set. De Corolla's zijn nog zo jong dat deze nog volledig in de fabrieksgarantie zitten en dat heeft voor de koper veel voordelen en zekerheden.

Meer details over deze Corolla inkoop actie via deze link. Van Ekris heeft meer dan 35 Corolla occasions deze zijn allemaal te bekijken via www.corollaoccasions.nl

Toyota Van Ekris is te vinden aan de Industrieweg 48 in Mijdrecht. Kijk op www.vanekris.nl voor al onze details.

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Ekris koopt speciaal jonge Hybrid Corolla’s in.

Van Ekris heeft extra jonge Toyota occasions in om aan de vraag te voldoen. Toyota doet het namelijk erg goed in de registratie van nieuwe maar ook jong gebruikte Toyota’s. Dit jaar kwam het bericht van de BOVAG dat de occasion verkoop weer gestegen was met 9%. ‘’Bij Van Ekris … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: