Hollandse Avond 2022
Werkzaamheden Stommeerweg

Werkzaamheden Stommeerweg


Geplaatst op: 6 oktober 2021

Van maandag 18 oktober tot en met vrijdag 29 oktober voert aannemer Van der Ven werkzaamheden aan de Stommeerweg uit voor het Waterfront. Zo komt er een nieuwe zebra, wordt de aanwezige zebra ter hoogte van Stommeerweg 91 verder vormgegeven en de drempel ter hoogte van Stommeerweg 131 verwijderd.

Wegafsluiting

Om de werkzaamheden uit te voeren wordt het gedeelte tussen de 1e J.C. Mensinglaan en de Zwarteweg van maandag 18 oktober tot en met vrijdag 29 oktober afgesloten voor het verkeer. Het voetpad aan de kant van het water blijft wel open en er is een omleidingsroute van kracht voor de rest van het verkeer.

Extra werkzaamheden

Tijdens de wegafsluiting voert aannemer van Gelder ook gelijk kabel- en leidingenwerkzaamheden uit voor Liander. Door gebruik te maken van dezelfde wegafsluiting wordt de verkeershinder zoveel veel mogelijk beperkt.

Informatie

Voor vragen over dit werk kan van maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 17:00 uur contact opgenomen worden met de aannemer. Deze is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0418-700013 of per e-mail corine@vanderven.nl. De werkzaamheden staan ook op www.aalsmeer.nl/wegwerkzaamheden.


Laatst bewerkt op: 6 oktober 2021 11:58

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werkzaamheden Stommeerweg

Van maandag 18 oktober tot en met vrijdag 29 oktober voert aannemer Van der Ven werkzaamheden aan de Stommeerweg uit voor het Waterfront. Zo komt er een nieuwe zebra, wordt de aanwezige zebra ter hoogte van Stommeerweg 91 verder vormgegeven en de drempel ter hoogte van Stommeerweg 131 verwijderd. Wegafsluiting … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: