Hollandse Avond 2022
Klein vaarbewijscursus I bij Zeilschool de Vinkeveense plassen

Klein vaarbewijscursus I bij Zeilschool de Vinkeveense plassen


Geplaatst op: 6 oktober 2021

Ook dit najaar verzorgt Zeilschool de Vinkeveense Plassen de theoretische vaaropleiding 'Klein vaarbewijs I'. Dit vaarbewijs is verplicht bij het varen met schepen boven de 15 meter of bij schepen die sneller kunnen varen dan 20 km per uur.

De cursus wordt gegeven door een ervaren CWO (Commissie Watersport Opleidingen) erkende docent en vindt plaats op vijf woensdagavonden van 19:30 tot 22:00 uur. De cursusdata zijn 27 okt, 3, 10,17 en 24 nov. De deelname kosten bedragen €175 per persoon (exclusief examengeld en cursusboek). Op de avond zelf wordt u voorzien van koffie en thee. De cursus zal worden gegeven op de zeilschool op de Herenweg 144 te Vinkeveen. In de cursus wordt de leerstof van het nieuwe Vaarbewijs Academy-boek behandeld, aanverwante onderwerpen aangesneden en examens geoefend. De examens zijn landelijk, deelnemers kunnen zich individueel inschrijven bij het CBR.

Meer informatie over de cursus is te verkrijgen via het kantoor van Zeilschool de Vinkeveense Plassen op 0297 – 26 22 00. Inschrijven kan via de website www.zeilschoolvinkeveen.nl.


Laatst bewerkt op: 6 oktober 2021 12:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Klein vaarbewijscursus I bij Zeilschool de Vinkeveense plassen

Ook dit najaar verzorgt Zeilschool de Vinkeveense Plassen de theoretische vaaropleiding 'Klein vaarbewijs I'. Dit vaarbewijs is verplicht bij het varen met schepen boven de 15 meter of bij schepen die sneller kunnen varen dan 20 km per uur. De cursus wordt gegeven door een ervaren CWO (Commissie Watersport Opleidingen) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: