Hollandse Avond 2022
Grand opening van De Loods Fashion te Mijdrecht

Grand opening van De Loods Fashion te Mijdrecht


Geplaatst op: 6 oktober 2021

Na een turbulent jaar is het moment aangebroken. De grand opening van De Loods Fashion te Mijdrecht is eindelijk in zicht en iedereen is uitgenodigd van donderdag 7 t/m zondag 10 oktober!

Dis is een jaar geweest waarvan niemand had kunnen voorspellen waar ze vandaag de dag staan. De Loods heeft op bijzondere wijze weten te anticiperen en heeft met haar positiviteit, creativiteit en flexibiliteit er mega groei doorgemaakt. Een kledingwinkel die in 1985 begon met 100 m2 in Mijdrecht is afgelopen jaar van 450 m2 tot 1100 m2 gegroeid en is inmiddels hét mini warenhuis van De Ronde Venen. Inmiddels heeft De Loods tientallen shop-in-shops in de winkel staan van populaire dames- en herenmerken, er een gloednieuwe beautysalon toegevoegd met 3 behandelkamers waaronder 1 duo-kamer én er staat een XXL bar in het midden van de winkel waar iedereen van een gratis bak koffie kan genieten.

Ron Wijburg (eigenaar) en Fleur Janmaat (rechter hand) zijn ontzettend trots op het resultaat ‘’Zonder de steun en support van onze ambassadeurs en onze trouwe klanten hadden we dit niet bereikt. De band met onze klanten is onwijs waardevol, we kunnen niet wachten om dit samen met hen te vieren!’’

Het grootste feest van De Loods Fashion, dit wil je niet missen! Dus blok je agenda van 7 t/m 10 oktober en zorg dat je er bij bent! Élk merk heeft een kortingsactie dus kom vooral voor je favoriete merk! De hoofd acties zijn:

  • Er is groots ingekocht van PME Legend en er zal een tafel staan vol met 25% items
  • ONLY jeans zijn met 20% korting afgeprijsd
  • Geselecteerde Colourful Rebel sweaters en hoodies zijn met maar liefst €20 afgeprijsd
  • Jack & Jones jeans zijn 2 voor €100

De rode loper wordt uitgerold, zorg dat je erbij bent want dit wil je écht niet missen! Proost!Laatst bewerkt op: 6 oktober 2021 20:40

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grand opening van De Loods Fashion te Mijdrecht

Na een turbulent jaar is het moment aangebroken. De grand opening van De Loods Fashion te Mijdrecht is eindelijk in zicht en iedereen is uitgenodigd van donderdag 7 t/m zondag 10 oktober! Dis is een jaar geweest waarvan niemand had kunnen voorspellen waar ze vandaag de dag staan. De Loods … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: