Verkeersmaatregelen tijdens de Abcoudense Feestweek 2011


Geplaatst op: 18 augustus 2011


Van dinsdag 23 augustus tot en met zaterdag 27 augustus is de feestweek in Abcoude. Een feest, wat begon als een paardenmarkt op de laatste donderdag van augustus en inmiddels is uitgegroeid tot een vijfdaags evenement.

Tijdens deze week zijn op sommige momenten diverse wegen afgesloten vanwege de activiteiten. Hieronder vindt u een overzicht van de verkeersmaatregelen tijdens de Feestweek Abcoude.

Ronde van Abcoude
Op dinsdagavond 23 augustus is het gehele dorpscentrum tussen de Molenweg en Derde Brug van 18.45 uur tot 20.45 uur gesloten voor al het verkeer in verband met de Ronde van Abcoude. Ook de Kerkstraat, Stationstraat, Gein Zuid en Gein Noord tot en met de Wilhelminabrug zijn dan afgesloten voor al het verkeer.

Wegafsluiting Hoogstraat
De gemeente heeft in verband met de veiligheid van de bezoekers van de Abcouder Feestweek besloten om de Hoogstraat vanaf de hoek met de Stationsstraat tot aan de hoek met de Molenweg af te sluiten op donderdag van 15.00 uur tot 03.00 uur, op vrijdag van 18.00 uur tot 03.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 03.00 uur. Op donderdag is bovendien de Molenweg langs De Eendracht tussen circa 16.00 uur en 02.00 uur voor alle verkeer gesloten. Doorgaand verkeer van en naar Baambrugge wordt omgeleid via De Horn.

Wijziging dienstregeling Connexxionbus 120
In verband met de festiviteiten op de donderdag voor De Eendracht rijdt buslijn 120, van en naar Baambrugge, vanaf 15.00 niet meer. Buslijn 120 wordt voor die dag (donderdag) omgeleid via de A2. De halte op de Burgemeester Des Tombeweg blijft wel bestaan. Reizigers richting Utrecht kunnen daar opstappen. Alle opstappunten in dorpscentrum (Hoogstraat tot en met Dr. Van Doornplein) vervallen tijdelijk. De andere dagen van de feestweek blijft lijn 120 rijden volgens dienstregeling via de omleidingroute Raadhuisplein en Molenweg.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkeersmaatregelen tijdens de Abcoudense Feestweek 2011

Van dinsdag 23 augustus tot en met zaterdag 27 augustus is de feestweek in Abcoude. Een feest, wat begon als een paardenmarkt op de laatste donderdag van augustus en inmiddels is uitgegroeid tot een vijfdaags evenement. Tijdens deze week zijn op sommige momenten diverse wegen afgesloten vanwege de activiteiten. Hieronder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: