001 - Week van de ontmoeting
De Vinken sluit drukbezochte Nationale Sportweek af

De Vinken sluit drukbezochte Nationale Sportweek af


Geplaatst op: 7 oktober 2021

De afgelopen twee weken vond de Nationale Sportweek plaats, traditiegetrouw een periode vol activiteiten bij korfbalvereniging De Vinken. Ook dit jaar konden weer veel kinderen kennismaken met korfballen bij De Vinken.

De Nationale Sportweek werd op 17 september afgetrapt met een drukbezochte schoolkorfbalochtend voor kinderen in groep 1, 2 en 3. Maar liefst veertig kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar deden mee aan een gezellige ochtend sport en spel in het thema Disney. Verdeeld in groepjes werden verschillende spelletjes gedaan zoals levend memory, estafette en korfschieten. Aan het einde van de ochtend kregen de kinderen een mooie, gevulde Vinkentas mee.

In het vervolg van de Nationale Sportweek werden voor alle leeftijdsgroepen speciale Vriendentrainingen georganiseerd, waarvoor de jeugd van De Vinken een flink aantal vriendjes en vriendinnetjes uitnodigde. De oudste pupillen sloot de reeks trainingen op woensdag 29 september af. Natuurlijk werd er tijdens deze Vriendentrainingen gekorfbald, daarnaast werden leuke gooi- en vangspellen gespeeld en estafettes gelopen. Bovenal werd er veel plezier gemaakt en lekker samen gesport, wat niet alleen tijdens de Nationale Sportweek, maar bij De Vinken altijd voorop staat!

Kon je niet meedoen aan onze activiteiten, maar wil je wel een keer meetrainen? Dat kan natuurlijk altijd. Kijk op www.de-vinken.nl voor actuele trainingstijden.Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken sluit drukbezochte Nationale Sportweek af

De afgelopen twee weken vond de Nationale Sportweek plaats, traditiegetrouw een periode vol activiteiten bij korfbalvereniging De Vinken. Ook dit jaar konden weer veel kinderen kennismaken met korfballen bij De Vinken. De Nationale Sportweek werd op 17 september afgetrapt met een drukbezochte schoolkorfbalochtend voor kinderen in groep 1, 2 en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: