001 - Week van de ontmoeting
Zo draag jij een trui!

Zo draag jij een trui!


Geplaatst op: 6 oktober 2021

Truien zijn het meest comfortabele kledingstuk. Daarnaast zijn ze vaak te dragen: ’s winters eigenlijk altijd, maar ’s zomers zijn ze een perfect reddingsmiddel voor wanneer het ’s avonds afkoelt. Helaas weet niet iedereen wat er wel niet mogelijk is met een trui. In deze blog willen wij graag de mogelijkheden uitlichten, zodat jij straks comfortabel een trui kan dragen.

Sweaters

Sweaters zijn van origine sportieve truien met lange mouwen en een hoge hals. Sweaters kunnen gedragen worden zonder daar een laag onder te hoeven doen, maar kunnen ook erg leuk zijn in combinatie met een blouse eronder. Vandaag de dag worden sweaters echt niet meer alleen in sportieve settings gedragen; je kan prima met een sweater aankomen op kantoor. Sweaters zijn er in verschillende soorten en kleuren, en zijn er ook van veel verschillende merken. Vaak printen merken hun naam op de voorkant van een sweater, zodat het herkenbaar is en niet volledig effen. Sweaters zijn geschikt voor eigenlijk elk lichaamssoort, en kunnen dus ook door iedereen gedragen worden.

Oversized

Een recente trend, is het dragen van oversized kleding. Als jij netjes gekleed moet, is dit zeker niet geschikt. Maar, als jij een avondje thuis op de bank zit, kan het heerlijk zijn om een oversized trui te dragen. Dit betekent echter niet dat jij deze look niet openbaar kan laten zien; we zien dit steeds meer gebeuren. Oversized truien zijn leuk te combineren met een losse broek. Dit zit niet alleen heel comfortabel, maar het staat ook nog heel leuk. Oversized truien zijn geschikt voor elke lichaamsvorm, omdat ze eigenlijk niks van het lichaam laten zien.

Spencers

Een andere recente trend is de comeback van spencers. Een spencer is een gebreide trui, zonder mouwen of knopen. Deze trui is geschikt om als enkele laag te dragen, wanneer het mooi weer is. Maar, in de recente trend is dit niet de manier om een spencer te dragen: dan doe je er een blouseje onder. Dit kan voor een leuk contrast zorgen in jouw kleding, door met de kleuren te spelen. Wij raden het af om een blouse en spencer in dezelfde kleur te dragen, maar juist in tegenovergestelde kleuren. Ook kan je spelen met effen, en een print. Zo zie jij er weer helemaal hip uit!


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zo draag jij een trui!

Truien zijn het meest comfortabele kledingstuk. Daarnaast zijn ze vaak te dragen: ’s winters eigenlijk altijd, maar ’s zomers zijn ze een perfect reddingsmiddel voor wanneer het ’s avonds afkoelt. Helaas weet niet iedereen wat er wel niet mogelijk is met een trui. In deze blog willen wij graag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: