Bingo, en binnenkort heuse Veiling in teken van de duofiets

Bingo, en binnenkort heuse Veiling in teken van de duofiets


Geplaatst op: 11 oktober 2021

Onlangs vond de maandelijkse bingo weer plaats in de Angstelborgh Abcoude. De opbrengst van deze Bingo kwam gedeeltelijk ten goede aan de aanschaf van de DUO fiets die Tympaan-De Baat in Abcoude aan wil schaffen.

We ontvingen zeer gulle donaties van Het Fietshuys Abcoude, Keurslagerij Pouw Abcoude B.V., Remko’s brood & taartjes!, Boutique des fleurs , Delicatessezaak Phil & Déjean en de Readshop.

Een aantal ondernemers steunt tevens de veiling die plaats gaat vinden op zaterdagmiddag 30 oktober in de Angstelborgh.

U bent om 15.00 uur (inloop v.a. 14.30 uur) van harte welkom om te komen bieden op de goederen, of gewoon om te komen kijken hoe een veiling bij Tympaan-De Baat in zijn werking gaat. We maken er een gezellige middag van met een serieuze ‘bite’

Maar…misschien wilt u ook wel iets waardevols doneren voor de duofiets?

Een hele bijzondere fles wijn, een mooi kunstwerk, iets persoonlijkers dan misschien, zoals een knipbeurt van een echte kapper? Of wilt u een workshop, of een bijzondere wandeling aanbieden?

Uzelf aanbieden kan natuurlijk ook, om samen te gaan wandelen? Lunch of misschien zelfs een diner? Wat zal er op u geboden worden?

Kortom, U kunt het zo gek niet bedenken: Wees creatief denk `out of the box’ en laat het ons voor 28 oktober weten via e-mail weten.

U kunt uw donaties aanbieden via mail aan a.keja@stdb.nl graag met foto en bijzonderheden van de donatie. Als het object niet geveild wordt krijgt u het uiteraard terug.

Let wel; de veilingcommissie bepaalt op donderdag 28 oktober uiteindelijk wat er wel of niet geveild gaat worden, dus alle donaties moeten voor de 28e oktober binnen zijn! Naar aanleiding van uw aanbod ontvangt u bericht.

Bel voor informatie over de veiling met Liesbeth Boswijk of Annemarie Keja Tel 0294-284824 of via mail (u kunt ook foto’s sturen van hetgeen dat u wilt doneren naar a.keja@stdb.nl)

De veiling vindt plaats in de Angstelborgh Dorpszicht 22 in Abcoude

De datum:zaterdag 30 oktober. Inloop vanaf 14.30. Start van de Veiling 15.00 uur

Het adres Angstelborgh 22 13991 LX Abcoude

Uw veiling meester is Dhr. C. Langenberg


Laatst bewerkt op: 11 oktober 2021 15:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bingo, en binnenkort heuse Veiling in teken van de duofiets

Onlangs vond de maandelijkse bingo weer plaats in de Angstelborgh Abcoude. De opbrengst van deze Bingo kwam gedeeltelijk ten goede aan de aanschaf van de DUO fiets die Tympaan-De Baat in Abcoude aan wil schaffen. We ontvingen zeer gulle donaties van Het Fietshuys Abcoude, Keurslagerij Pouw Abcoude B.V., Remko’s brood … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: