Atlantis 2 wint bloedstollende wedstrijd om 4e plek

Geplaatst op: 11 oktober 2021

Voor het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 stond afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Sporting West 3 op het programma. Dit zou op papier een gelijkwaardige tegenstander moeten zijn. Met 5 punten staat Sporting West namelijk boven Atlantis 2. De 2 punten zijn gelukkig in Mijdrecht gebleven met een eindstand van 22 tegen 21 waardoor Atlantis 2 nu boven Sporting West staat.

Saskia Veenboer, Fay Trompert, Davey van Putten en Jelle van Wermeskerken begonnen in de aanval en in de verdediging begonnen Tessa Verweij, Joy Trompert, Jelmer steen en Niels van Oudenallen. Melissa van der Stap, Rick Kuijlenburg en de toppers van de rest van de Atlantis selectie begonnen vandaag op de bank. Atlantis 2 had deze week, zoals elke week, het genoegen om gecoacht te worden door Peter van der Wel en Wim Schaap.

Atlantis begon deze wedstrijd zeer sterk en wist al snel met 4 doelpunten voor te komen. Dit ging de eerste 15 minuten van de wedstrijd zo door totdat Sporting West ook mee begon te scoren en Atlantis de rust in ging met een achterstand van 3 punten.

De tweede helft begon met een uitbreiding van 4 punten voorsprong van Sporting West waarna wat tactische wissels van coach Peter, in combinatie met doelpunten van onder andere topscoorder Davey van Putten, die er meer dan 10 heeft gemaakt, nodig waren om de wedstrijd weer gelijk te trekken. In de eindfase gingen beide teams nek aan nek op en wist Atlantis in de laatste minuten op voorsprong te komen en deze is niet meer uit handen gegeven. Na deze zeer spannende wedstrijd wist Atlantis met 22 tegen 21 te winnen waardoor de 4e plek van Sporting West is overgenomen in het klassement.

Atlantis 2 wilt alle wissels en reserves bedanken voor hun aanwezigheid en natuurlijk ook het fantastische publiek die steun heeft geboden door dik en dun!

Atlantis 2 speelt aanstaande zaterdag een thuiswedstrijd tegen Swift (A) 3 om 14:00 en wij hopen u allen weer te zien om ons aan te moedigen!

Laatst bewerkt op: 11 oktober 2021 15:26

Voor het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 stond afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Sporting West 3 op het programma. Dit zou op papier een gelijkwaardige tegenstander moeten zijn. Met 5 punten staat Sporting West namelijk boven Atlantis 2. De 2 punten zijn gelukkig in Mijdrecht gebleven met een eindstand … Lees meer »