Hollandse Avond 2022
19 oktober Buurtkamer De Hoef ook weer open

19 oktober Buurtkamer De Hoef ook weer open


Geplaatst op: 11 oktober 2021

Het heeft even geduurd, maar 19 oktober gaat ook Buurtkamer De Hoef weer open. Daarmee zijn alle Buurtkamers van Tympaan-De Baat weer open en is het wel tijd voor een feestje. In de Buurtkamers De Hoef, Mijdrecht en Wilnis staan de vrijwilligers op deze dag klaar met koffie en een stukje taart voor elke bezoeker.

Er is elke dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur weer tijd voor een praatje, het doen van een spelletje en uiteraard lekker koffie drinken.

We horen dat het voor sommige mensen lastig is om vervoer naar de Buurtkamer te regelen. Zo nu en dan vinden we een vrijwilligers die dit op zich wil nemen. Als u vervoer zoekt neem dan even contact op met Tympaan-De Baat (0297) 230 280. Dan gaan we kijken of we iets kunnen regelen. Ook als u vervoer voor een ander kan bieden, dan horen we dit graag!

Alle vrijwilligers zijn gevaccineerd en we gaan ervan uit dat bezoekers ook voorzichtig met elkaar omgaan. Voel je je een keertje niet lekker, sla dan een buurtkamerbezoek even over. Zo zorgen we er samen voor dat de Buurtkamer open kan blijven.


Laatst bewerkt op: 11 oktober 2021 15:43

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

19 oktober Buurtkamer De Hoef ook weer open

Het heeft even geduurd, maar 19 oktober gaat ook Buurtkamer De Hoef weer open. Daarmee zijn alle Buurtkamers van Tympaan-De Baat weer open en is het wel tijd voor een feestje. In de Buurtkamers De Hoef, Mijdrecht en Wilnis staan de vrijwilligers op deze dag klaar met koffie en een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: