Hollandse Avond 2022
Mantelzorger? Meld u aan!

Mantelzorger? Meld u aan!


Geplaatst op: 11 oktober 2021

Woensdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Gemeente Aalsmeer stuurt mantelzorgers ieder jaar een cadeaukaart, als blijk van waardering voor hun inzet en zorg voor hun naasten. Mantelzorgers die bekend zijn bij Mantelzorg & Meer krijgen de cadeaukaart toegestuurd.

Niet alle mantelzorgers zijn bekend bij Mantelzorg & Meer. Heeft u een mantelzorger of bent u een mantelzorger en heeft u nog geen contact met Mantelzorg & Meer? Dan kunt u zich tot en met 15 december aanmelden via info@mantelzorgenmeer.nl of via: https://www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/aanmelden

Week van de Mantelzorg

Om mantelzorgers in het zonnetje te zetten organiseert Mantelzorg & Meer van 8 t/m 13 november diverse activiteiten en workshops. Mantelzorgers die bij Mantelzorg & Meer zijn ingeschreven hebben hierover al bericht gehad. Nieuwe aanmelders kunnen uiteraard ook deelnemen. Aanmelden voor de activiteiten is mogelijk tot en met 22 oktober 17.00 uur

Over Mantelzorg & Meer Als mantelzorger geeft u zorg en hulp aan uw naaste met een chronische ziekte of beperking. Bij langdurig en intensief zorgen voor een ander, komt heel wat kijken. Bij Mantelzorg & Meer vindt u betrokken en deskundige medewerkers die begrijpen wat het betekent om mantelzorger te zijn. Voor vragen, meedenken en andere vormen van ondersteuning kunt u bij hen terecht. Zij kunnen u helpen met advies, individuele ondersteuning, inzet van (zorg)vrijwilligers, cursussen, informatiebijeenkomsten en gespreksgroepen. De meeste diensten van Mantelzorg & Meer zijn kosteloos. Gemeente Aalsmeer verleent hiervoor jaarlijks subsidie aan Mantelzorg & Meer. Meer informatie: www.mantelzorgenmeer.nl.


Laatst bewerkt op: 11 oktober 2021 15:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorger? Meld u aan!

Woensdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Gemeente Aalsmeer stuurt mantelzorgers ieder jaar een cadeaukaart, als blijk van waardering voor hun inzet en zorg voor hun naasten. Mantelzorgers die bekend zijn bij Mantelzorg & Meer krijgen de cadeaukaart toegestuurd. Niet alle mantelzorgers zijn bekend bij Mantelzorg & … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: