001 - Week van de ontmoeting
Legmeervogels Handbal A1 wint kampioenswedstrijd

Legmeervogels Handbal A1 wint kampioenswedstrijd


Geplaatst op: 10 oktober 2021

 

De meiden van Legmeervogels A1 hebben in Velsen in een zware wedstrijd de kampioenstrofee voor het veld binnen gesleept.

Het handbalseizoen kent meerdere perioden. Deze week eindigde de veldcompetitie. De zaal gaat straks weer beginnen. De meiden (15 tot 19 jaar) van Legmeervogels Handbal A1 stonden nog 1 punt achter op de koploper, dus moesten winnen om deze te passeren.

Op het veld van HCV in Velsen-Noord werd het een spannende wedstrijd. De teams waren bijna gelijkwaardig aan elkaar, maar Legmeervogels wist langzaam maar zeker de voorsprong uit te bouwen, tot het team uiteindelijk met 11-17 de overwinning binnen haalde.

In het begin ging de stand gelijk op. Tot 8-8 wisten Legmeervogels en HCV elkaar goed in balans te houden. Legmeervogels scoorde regelmatig, maar de tegenstander wist de gaten ook te vinden met harde afstandsschoten. Na de rust hield Legmeervogels echter veel meer zelfvertrouwen in het spel. HCV werd onrustig en wist daardoor slecht tot scoren te komen. Ook in de verdediging lukte het Legmeervogels steeds beter om de aanval van HCV te pareren. Daardoor kwam HCV in de tweede helft nog maar 3 keer tot scoren en wist Legmeervogels nog 9 ballen in de goal te krijgen. Een eindstand van 11-17 was een mooie overwinning voor de handbalsters.

Omdat het leuk is, werden de teamleden vol onthaald en konden met échte medaille op de foto. Het team is klaar om het winterseizoen in de zaal de (blaas)Scheg in Uithoorn het gevecht weer aan te gaan.

Vind je het ook leuk om te handballen? Vanaf 6 jaar hebben we volop mogelijkheid om mee te spelen! Neem contact op met Legmeervogels@handbal.nl of 0297-533767 en kom een keertje vrijblijvend meetrainen!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Legmeervogels Handbal A1 wint kampioenswedstrijd

  De meiden van Legmeervogels A1 hebben in Velsen in een zware wedstrijd de kampioenstrofee voor het veld binnen gesleept. Het handbalseizoen kent meerdere perioden. Deze week eindigde de veldcompetitie. De zaal gaat straks weer beginnen. De meiden (15 tot 19 jaar) van Legmeervogels Handbal A1 stonden nog 1 punt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: