001 - Week van de ontmoeting
Diabetes Fonds afd. Uithoorn zoekt collectantanten

Diabetes Fonds afd. Uithoorn zoekt collectantanten


Geplaatst op: 13 oktober 2021

Het Diabetes Fonds afdeling Uithoorn en de Kwakel is dringend op zoek naar collectanten die genegen zijn enkele uren te willen collecteren. De collecteweek is in de week van 1 t/m 6 november 2021.

Met de opbrengst van o.a. de landelijke collecte, vindt wetenschappelijk onderzoek plaats ter voorkoming en bestrijding van Diabetes.

Hoewel we in Uithoorn/De Kwakel en Amstelhoek een team hebben van ruim 90 collectanten, bestaat er in een aantal wijken toch nog een tekort waardoor mogelijk in uw straat / buurt niet gecollecteerd kan worden en dat is zonde, toch? Vooral de wijk Oude Dorp en de in 2020 opgeleverde nieuwbouwwijken, zouden uw hulp goed kunnen gebruiken!!!

Er zijn ook in onze gemeente een aantal appartement complexen, die uitsluitend (in overleg met bewonerscommissie) door eigen bewoners mogen worden gecollecteerd. Welke bewoners kunnen / willen ons daar bij helpen?

Inmiddels leven er meer dan 1,2 miljoen diabeten in Nederland. Het is dus goed mogelijk dat u, één van uw naasten of bekenden, aan deze ziekte lijdt. Met uw hulp kan het Diabetes Fonds de kwaliteit van leven van diabeten verbeteren en mogelijk genezen en voorkomen! De landelijke collecte draait volledig op vrijwilligers, het Diabetes Fonds ontvangt geen overheidssubsidie!

Niet alleen het collecteteam maar bovenal de diabeten (van 0 tot 100+) zullen u heel dankbaar zijn voor uw hulp bij de collecte!

Voor vragen en/of aanmeldingen bel a.u.b. onze collecteorganisator:

Pauline van der Does T. 0297 568460 of Mob. 06-28798906.


Laatst bewerkt op: 13 oktober 2021 10:50

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Diabetes Fonds afd. Uithoorn zoekt collectantanten

Het Diabetes Fonds afdeling Uithoorn en de Kwakel is dringend op zoek naar collectanten die genegen zijn enkele uren te willen collecteren. De collecteweek is in de week van 1 t/m 6 november 2021. Met de opbrengst van o.a. de landelijke collecte, vindt wetenschappelijk onderzoek plaats ter voorkoming en bestrijding … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: