Zondag 17 oktober van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst

Zondag 17 oktober van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst


Geplaatst op: 13 oktober 2021

Zondag 17 oktober van 10.00 tot 11.00 uur in 'Uit de Kunst' een interview met Marion van Berkum, zij verzorgt de PR van de 20ste editie Kunstroute Qua Kunst & Ambacht in De Kwakel. Ook een interview met Frans Lek, hij is een van de deelnemende kunstenaars. Daarnaast fijne muziek en de culturele agenda.

20ste editie Kunstroute Qua Kunst & Ambacht - De Kwakel.
Zaterdag 30 en Zondag 31 oktober is de kunstroute in De Kwakel op 11 locaties van 12.00 tot 17.00 uur. Omdat het de 20e editie is wordt dit gevierd met een 12e locatie. Een rondreizend muziekgezelschap 'Laat Maar'. Dit kleinkunst duo neemt het dagelijks leven op de korrel, ook de gênante gebeurtenissen.
http://kunstindekwakel.nl/

De jaarlijkse kunstroute, in het laatste weekend van oktober, met kunst en ambacht; schilderijen, edelsmeden, keramiek, textiel, muziek, (bronzen) beelden, fotografie, sieraden, etc. Onderweg zijn op verschillende plaatsen zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar. De toegang is gratis en de kinderen kunnen zich op een aantal locaties prima vermaken.
http://kunstindekwakel.nl/onderwerp/kinderattractie/

Kunstenaar Frans Lek.
Frans Lek uit De Kwakel begon na zijn veertigste weer met tekenen en schilderen en heeft met vrijwel alle teken- en schildertechnieken ervaring. Viltstift op papier heeft zijn voorkeur. Frans exposeert een overzicht van werk uit de laatste dertig jaar in deze techniek in het Dorpshuis de Quakel.
http://kunstindekwakel.nl/10-frans-lek/

'Uit de Kunst', een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur. Wekelijks maakt presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio. Heeft u tips voor 'Uit de Kunst'? Mail ze dan naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

De zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

Ook in Amstelveen te ontvangen via RTV Amstelveen:
https://rtva.nl/radio/ontvangst/
https://rtva.nl/live/radio/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 17 oktober van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst

Zondag 17 oktober van 10.00 tot 11.00 uur in 'Uit de Kunst' een interview met Marion van Berkum, zij verzorgt de PR van de 20ste editie Kunstroute Qua Kunst & Ambacht in De Kwakel. Ook een interview met Frans Lek, hij is een van de deelnemende kunstenaars. Daarnaast fijne muziek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: