Gratis zaalvoetbal voor Jongeren in De Ronde Venen

Gratis zaalvoetbal voor Jongeren in De Ronde Venen


Geplaatst op: 15 oktober 2021

Jongerenwerk De Ronde Venen, onderdeel van Tympaan-De Baat, start weer met zaalvoetbal in De Eendracht gymzaal in Mijdrecht. Op donderdagavond 21 oktober, 4 en 18 november van 20.00 tot 21.30 uur wordt er in toernooivorm tegen elkaar gespeeld. In de zaalvoetbal Whatsappgroep van het Jongerenwerk wordt van te voren een aankondiging gedaan. Bij voldoende animo kan de zaal vaker gehuurd worden.

 

Door de coronacrisis zijn jongeren over het algemeen minder gaan sporten in teamverband en heeft fysiek sociaal contact plaatsgemaakt voor meer gamen en telefoongebruik. Het Jongerenwerk wil hierop inspelen door gratis zaalvoetbal aan te bieden voor de jeugd in De Ronde Venen. De waarden sportiviteit, verbinding, ontmoeting en spelplezier staan centraal tijdens de zaalvoetbalactiviteiten.

 

Ben je 16 jaar of ouder en heb je zin om mee te doen? Whatsapp dan naar 0657290149 of mail naar c.zijl@stdb.nl. Met toestemming wordt je toegevoegd aan de zaalvoetbal Whatsappgroep van het Jongerenwerk.


Laatst bewerkt op: 15 oktober 2021 20:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis zaalvoetbal voor Jongeren in De Ronde Venen

Jongerenwerk De Ronde Venen, onderdeel van Tympaan-De Baat, start weer met zaalvoetbal in De Eendracht gymzaal in Mijdrecht. Op donderdagavond 21 oktober, 4 en 18 november van 20.00 tot 21.30 uur wordt er in toernooivorm tegen elkaar gespeeld. In de zaalvoetbal Whatsappgroep van het Jongerenwerk wordt van te voren een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: