Veiling voor duo fiets in de Angstelborgh

Veiling voor duo fiets in de Angstelborgh


Geplaatst op: 15 oktober 2021

Heeft u ooit een heuse veiling mee willen maken?

Dan is dit het moment, want dit is een veiling met uiteenlopende mooie artikelen die we op speelse wijze gaan veilen. De opbrengst is voor de duofiets waar u allen plezier van kan hebben!

 

Goederen die we op dit moment al binnen hebben voor verkoop zijn van goede tot zeer goede kwaliteit.

Onze sponsoren zijn Het Fietshuys Abcoude, Keurslagerij Pouw Abcoude B.V., Remko’s brood & taartjes!, Boutique des fleurs , Delicatessezaak Phil & Déjean en de Readshop.

De door hen aangeboden artikelen gaan wij veilen, en we hebben ook echte kunstwerken ontvangen Jan Kranendonk, Hubrecht Duijker, Wil de Goijer en anderen. Van originele en bijzondere handtasjes tot een praktisch nieuw koffie apparaat, er is voor ieder wat wils en duur hoeft het niet te zijn.

Sla uw slag! Het wordt sowieso een leuke middag.

Zaterdagmiddag 30 oktober. Vanaf 14.30 uur kunt u al binnenlopen om te kijken op welk artikel u wilt bieden, maar u bent natuurlijk niet verplicht om te kopen. Kijken en het mee meemaken is immers ook heel erg leuk.

De veiling begint om 15.00 uur. Uw `veilingmeester’ is dhr. Langenberg, de ‘notaris’ is Mw. Egger. U bent van harte welkom.

Bestemd voor de aanschaf van de DUO fiets

Met deze duofiets is het voor iedereen weer mogelijk om samen erop uit te gaan. Heerlijk samen in de buitenlucht genieten! Een elektrische duofiets maakt dit mogelijk.

Alle inwoners van Abcoude en Baambrugge mogen gebruik maken van de fiets. De fiets wordt eigendom van en is te reserveren bij Tympaan-De Baat Abcoude. Het is belangrijk voor een ieder die zelf niet meer mobiel is om toch anderen te kunnen ontmoeten. Met de duofiets zit je naast elkaar, waardoor je goed met elkaar kunt praten en kun je samen met je begeleider ontmoetingsplaatsen bezoeken. Heel goed tegen de eenzaamheid! Wij verwachten dat er veel gebruik zal worden gemaakt van de fiets, het is een heel goede manier om samen op stap te gaan, anderen te ontmoeten en in beweging te blijven. Hebt u zelf geen netwerk? Dan kan een vrijwilliger uitkomst bieden.


Laatst bewerkt op: 15 oktober 2021 20:15

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veiling voor duo fiets in de Angstelborgh

Heeft u ooit een heuse veiling mee willen maken? Dan is dit het moment, want dit is een veiling met uiteenlopende mooie artikelen die we op speelse wijze gaan veilen. De opbrengst is voor de duofiets waar u allen plezier van kan hebben!   Goederen die we op dit moment … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: