Hollandse Avond 2022
Atlantis E1 ongeslagen kampioen

Atlantis E1 ongeslagen kampioen


Geplaatst op: 18 oktober 2021

Afgelopen zaterdag heeft Atlantis E1 ook de laatste veldwedstrijd van dit seizoen overtuigend gewonnen. Het team, gesponsord door Orientrade, heeft het hele buitenseizoen nog geen punten laten liggen. Het team bestaat uit: Fay, Minke, Romée, Melle, Sven en Willem. De trainers van dit team zijn Jennifer en Timo. Een week geleden werd het officiële kampioenschap al binnengehaald, deze laatste overwinning tegen DKV Victoria met 12-0 was een kers op de taart! Na deze winst was de huldiging op het terras van de kantine met taart, wat te drinken, een cadeautje, bloemen en een mooie medaille!

Dit team is dit seizoen nieuw samengesteld, het is ontzettend leuk om te zien hoe goed dit team het doet en hoe mooi ze al met elkaar samenspelen en elke week weer een stukje beter worden. Ze hebben veel plezier met elkaar! Nu op naar het zaalseizoen, benieuwd hoe het daar zal gaan!


Laatst bewerkt op: 18 oktober 2021 15:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis E1 ongeslagen kampioen

Afgelopen zaterdag heeft Atlantis E1 ook de laatste veldwedstrijd van dit seizoen overtuigend gewonnen. Het team, gesponsord door Orientrade, heeft het hele buitenseizoen nog geen punten laten liggen. Het team bestaat uit: Fay, Minke, Romée, Melle, Sven en Willem. De trainers van dit team zijn Jennifer en Timo. Een week … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: