Hollandse Avond 2022
Doet u ook mee met de cursus ‘Omgaan met Rouw’ van Tympaan-De Baat

Doet u ook mee met de cursus ‘Omgaan met Rouw’ van Tympaan-De Baat


Geplaatst op: 18 oktober 2021

Binnenkort gaat de nieuwe cursus Rouwverwerking van start in Wilnis. In de bijeenkomsten wordt er over verschillende thema’s gesproken. De cursus is bedoeld voor mensen die iemand hebben verloren en door middel van gesprekken met lotgenoten verder willen komen in het rouwproces.

Wanneer?

De bijeenkomsten zijn in de Buurtkamer Wilnis, Dorpscentrum Willisstee (via achteringang), P. Joostenlaan 24, Wilnis op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur op 26 oktober, 9 en 23 november en 7 en 21 december. Het is de bedoeling dat u alle bijeenkomsten aanwezig bent.

Aanmelden kan bij Tympaan-De Baat in Mijdrecht op nummer 0297-230280 of via m.white@stdb.nl U wordt dan teruggebeld voor een kennismakingsgesprek waarin u verdere informatie krijgt. Voor inwoners uit De Ronde Venen is de gespreksgroep gratis.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Doet u ook mee met de cursus ‘Omgaan met Rouw’ van Tympaan-De Baat

Binnenkort gaat de nieuwe cursus Rouwverwerking van start in Wilnis. In de bijeenkomsten wordt er over verschillende thema’s gesproken. De cursus is bedoeld voor mensen die iemand hebben verloren en door middel van gesprekken met lotgenoten verder willen komen in het rouwproces. Wanneer? De bijeenkomsten zijn in de Buurtkamer Wilnis, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: