Hollandse Avond 2022
CDA vraagt zich af: Wanneer gaat de gemeente inwoners betrekken bij plannen ?

CDA vraagt zich af: Wanneer gaat de gemeente inwoners betrekken bij plannen ?


Geplaatst op: 18 oktober 2021

Afgelopen week viel er een brief bij de bewoners van de Oudhuyzenweg in Wilnis in de bus. Wederom gaat de weg dicht voor asfalteringswerkzaamheden. De reden voor de werkzaamheden is de verminderde veiligheid.

Bewoners begrijpen er niets van aan hun is niets gevraagd. Wat gaat men nu weer doen aan de weg? Coos Brouwer, CDA raadslid snapt er ook niets meer van. Net voor de zomer organiseerde hij een bijeenkomst over verkeersveiligheid, hij is geschrokken van de willekeur in het opknappen van de wegen. Ook dit is daar weer een voorbeeld van. “Inwoners krijgen een brief waarin staat dat de weg wordt opgeknapt maar hebben geen idee waarom. Waarom betrekt de gemeente nog steeds haar inwoners niet bij de werkzaamheden die ze gaan uitvoeren?” Brouwer is gefrustreerd over de handelswijze van de gemeente. Betrek de inwoners bij je plannen, communiceer met de inwoners, leg uit wat je gaat doen waarom. Zo moeilijk is dat niet, dat kan via social media maar vooral ook via de lokale kranten. Die zijn er niet voor niets.


Laatst bewerkt op: 18 oktober 2021 15:58

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CDA vraagt zich af: Wanneer gaat de gemeente inwoners betrekken bij plannen ?

Afgelopen week viel er een brief bij de bewoners van de Oudhuyzenweg in Wilnis in de bus. Wederom gaat de weg dicht voor asfalteringswerkzaamheden. De reden voor de werkzaamheden is de verminderde veiligheid. Bewoners begrijpen er niets van aan hun is niets gevraagd. Wat gaat men nu weer doen aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: