Hollandse Avond 2022
Halloween-activiteit voor kinderen in Aalsmeer Centrum

Halloween-activiteit voor kinderen in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 19 oktober 2021

De ondernemers in Aalsmeer Centrum organiseren op zaterdag 30 oktober vanaf 12.00 uur een Halloween-feestje in de winkelstraten. Op het Molenplein kunnen kinderen pompoenen uithollen en versieren, er is een springkussen en ze kunnen worden geschminkt. Kom verkleed naar Aalsmeer Centrum en ga gratis op de foto bij Fotowinkel Aalsmeer. Voor iedereen is er een lekker pompoensoepje bij Slagerij Steen en door de straten loopt een heus ‘Dracula’-orkestje. Ook worden er kleine cadeautjes uitgedeeld.

Pompoenenspeurtocht

Het is inmiddels een traditie geworden en daarom ook nu weer de pompoenenspeurtocht. Kinderen kunnen speuren naar pompoenen met daarop een letter die samen een zinnetje maken. De pompoenen liggen vanaf maandag 25 oktober al in de etalages. Tijdens het Halloween-feestje kunnen de oplossingen tussen 12.00 en 15.30 uur ingeleverd worden op het Molenplein. Om 16.00 uur worden er verschillende winnaars getrokken die kans maken op geweldige prijzen, waaronder pannenkoeken eten met vier personen en zelfs vier kaartjes voor de Efteling!


Laatst bewerkt op: 19 oktober 2021 21:08

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Halloween-activiteit voor kinderen in Aalsmeer Centrum

De ondernemers in Aalsmeer Centrum organiseren op zaterdag 30 oktober vanaf 12.00 uur een Halloween-feestje in de winkelstraten. Op het Molenplein kunnen kinderen pompoenen uithollen en versieren, er is een springkussen en ze kunnen worden geschminkt. Kom verkleed naar Aalsmeer Centrum en ga gratis op de foto bij Fotowinkel Aalsmeer. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: