Radio Aalsmeer lustrumlijst Top 300 toont veelzijdigheid

Radio Aalsmeer lustrumlijst Top 300 toont veelzijdigheid


Geplaatst op: 20 oktober 2021

Om 30 jaar Radio Aalsmeer te vieren zendt de lokale omroep van vrijdag 29 tot en met zondag 31 oktober de 300 liedjes uit die voor de luisteraars het meest betekenen en de afgelopen weken het meest op gestemd is. Het heeft een diversiteit aan muziek opgeleverd waarvan het overgrote deel Engelstalig is, maar toch ook nog 5 Duitse liedjes. The Beatles komen het meest voor, gevolgd door Queen. Het oudste lied dateert van 1946, maar er staan ook 7 nummers uit 2021 in de lijst. Te merken valt dat de stemmen uit alle hoeken van Aalsmeer en Kudelstaart zijn gekomen. Vier presentatieduo's voorzien de uitzendingen van de nodige weetjes over de muziek en over Radio Aalsmeer, te weten Meindert van der Zwaard & Marion Geisler, Frank Bunnik & Stevan van der Voet, Lennart Bader & Frederik Tijssen en Robert Arendse en Lianda van der Schilden.

Laatste plekken ‘Mark en Eric Pubquiz’

Na negen keer meedoen vanaf de bank is dit jouw kans om op zaterdagavond 30 oktober de andere teams te ontmoeten tijdens de eerstvolgende Pubquiz. Radio Aalsmeer bestaat 30 jaar en daarom maken Mark en Eric de ‘Mark en Eric Pubquiz’ vanuit de feestlocatie The Beach zodat ze er, omringd met zoveel mogelijk teams, een mooie avond van kunnen maken. Maak een team, reserveer een tafel en ga de uitdaging met elkaar aan om een keer gezellig met elkaar de Pubquiz te spelen. De quiz start om 20:00 uur en is rond 22:00 klaar. Daarna blijft de bar natuurlijk open! De tafels gaan hard, dus wees snel. Je meldt jouw team aan via deze site: https://radioaalsmeer.nl/pubquiz30/

‘That’s Life’ duikt in de kunstroute De Kwakel

Donderdag 21 oktober aanstaande is er weer een locatie-uitzending van ‘That’s Life’ van 20.00 tot 22.00 uur en deze keer bij Bruinsma Natuurlijk in De Kwakel. Een prachtige locatie om een mooie uitzending te maken over de komende Kunstroute Qua Kunst en Ambacht in De Kwakel die op 30 en 31 oktober wordt georganiseerd. Aan het woord komen vier locatie-eigenaren en een aantal kunstenaars om over hun deelname te vertellen. De muzikale ondersteuning komt van het duo ‘Laat Maar’. Dit kleinkunst-duo zal tijdens de kunstroute op diverse locaties te vinden zijn. U kunt informatie vinden over de route op www.kunstindekwakel.nl. Kijk vooral mee tijdens de live uitzending via www.radioaalsmeer.nl of via uw eigen TV op Caiway/Delta kanaal 12 en KPN/TELFORT/XS4ALL op kanaal 1389. De presentatie is in handen van Jenny Piet en de techniek wordt geregeld door Lennart Bader en Dennis Wijnhout.

‘De Top 10 van….’ Adrie de Rooij Iedere week hebben vader Rinus en dochter Talitha van Itterzon in hun programma 'De Top 10 van....' een leuke gast. Zijn of haar muziekkeuze staat in het ontspannen muziekprogramma centraal. Maandag 25 oktober tussen 20.00 en 21.00 uur is radio-collega Adrie de Rooij hun

gast. Hij kiest zijn favoriete tien nummers uit en aan de hand daarvan kunnen de luisteraars nader kennis maken met Adrie, die onder andere de 'An & Aad Show' op Radio Aalsmeer maakt en regelmatig draait op feestjes.

‘Door de Mangel’ ontvangt Lenny van de Zwaan

Afgelopen maandag was er door vakantie van het team van ‘Door de Mangel’ een herhaling te horen. Aannemer Chris Millenaar stond tijdens deze uitzending centraal. Komende maandag 25 oktober om 19.00 uur is schoonheidsspecialiste en docent Lenny van de Zwaan te gast in de radiostudio. Haar zus Susanne Schockman, die 11 oktober ‘gemangeld’ werd door Mylène en Elbert, nodige haar uit en vroeg zich af of haar blik op ‘schoonheid’ is veranderd sinds het begin van haar carrière. En hoe zit dat nu met innerlijke schoonheid? Dit en meer hoor je de 25e.


Laatst bewerkt op: 20 oktober 2021 08:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer lustrumlijst Top 300 toont veelzijdigheid

Om 30 jaar Radio Aalsmeer te vieren zendt de lokale omroep van vrijdag 29 tot en met zondag 31 oktober de 300 liedjes uit die voor de luisteraars het meest betekenen en de afgelopen weken het meest op gestemd is. Het heeft een diversiteit aan muziek opgeleverd waarvan het overgrote … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: