Hollandse Avond 2022
Een superopbrengst voor Inloophuis ’t Anker

Een superopbrengst voor Inloophuis ’t Anker


Geplaatst op: 21 oktober 2021

In oktober heeft de statiegeldactie die Inloophuis ’t Anker met KWF Kankerbestrijding organiseerde in de Mijdrechtse supermarkt Boni een geweldig resultaat gehad. Maar liefst € 500,05 leverden de door velen ingeleverde statiegeldbonnen op!

De zg. emballagepaal werd in augustus geplaatst in de Boni in winkelcentrum De Lindeboom. Helaas braken onbekenden de paal open en namen voor een onbekend bedrag aan bonnen mee. In overleg met KWF Kankerbestrijding en de Boni kon de emballagepaal een maand langer in de Boni staan. De ontsteltenis over de diefstal was groot; een grote gift n.a.v. de diefstal bracht het eindbedrag op maar liefst € 700,05.

Inloophuis ’t Anker is supermarkt Boni erkentelijk voor het faciliteren van deze statiegeldactie. Alle mensen die bonnen hebben ingeleverd en op deze wijze hebben bijgedragen aan het mooie resultaat worden ook van harte bedankt.

’t Anker is volledig afhankelijk van giften, dus het opgehaalde bedrag is zeer welkom. Het stelt het inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten in staat op dinsdag en donderdag gasten te ontvangen aan de Karekiet 49 in Mijdrecht.

Zie voor verdere informatie www.inloophuishetanker.nl


Laatst bewerkt op: 21 oktober 2021 09:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Een superopbrengst voor Inloophuis ’t Anker

In oktober heeft de statiegeldactie die Inloophuis ’t Anker met KWF Kankerbestrijding organiseerde in de Mijdrechtse supermarkt Boni een geweldig resultaat gehad. Maar liefst € 500,05 leverden de door velen ingeleverde statiegeldbonnen op! De zg. emballagepaal werd in augustus geplaatst in de Boni in winkelcentrum De Lindeboom. Helaas braken onbekenden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: