Hollandse Avond 2022
Invoegen gaat mis: auto bijna in Vinkeveense Plassen

Invoegen gaat mis: auto bijna in Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 21 oktober 2021

Een auto is donderdagavond na een invoegactie bijna in de Vinkeveense Plassen terechtgekomen. De automobilist probeerde vanaf de Herenweg in te voegen op de N201, maar op dat moment reed er al een vrachtwagen op de provinciale weg.

De auto kwam in botsing met de vrachtwagen en reed het talud af en eindigde bijna in het water. Voorbijgangers schoten te hulp en zorgden met spanbanden dat de wagen niet alsnog het water in gleed.

Hulpdiensten sloegen groot alarm: naast politie en ambulance werden ook het mobiel medisch team per auto ingezet, een gespecialiseerd brandweerteam, een boot en twee duikteams gealarmeerd. 

De provinciale weg is in beide richtingen afgesloten. Twee inzittenden uit de auto zijn gewond geraakt. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. 

Het Mobiel Medisch Team die opgeroepen was voor Vinkeveen is nadat het slachtoffer bevrijdt was direct doorgereden naar de Smaragd in MIjdrecht vanwege een medische noodsituatie in een woning.MMT in Mijdrecht op de Smaragd.

Laatst bewerkt op: 21 oktober 2021 20:55

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Invoegen gaat mis: auto bijna in Vinkeveense Plassen

Een auto is donderdagavond na een invoegactie bijna in de Vinkeveense Plassen terechtgekomen. De automobilist probeerde vanaf de Herenweg in te voegen op de N201, maar op dat moment reed er al een vrachtwagen op de provinciale weg. De auto kwam in botsing met de vrachtwagen en reed het talud af … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...