Hollandse Avond 2022
Politiehelikopter en zwaarbewapende agenten in Mijdrecht

Politiehelikopter en zwaarbewapende agenten in Mijdrecht


Geplaatst op: 22 oktober 2021

Een politiehelikopter heeft vrijdagmorgen ruim een uur boven Mijdrecht gehangen.

Vanaf een paar honderd meter boven de grond werd vooral het gebied rondom de Bozenhoven in de gaten gehouden. Bij het politiebureau waren ook diverse activiteit te zien. Zo liepen er agenten in kogelwerende vesten. 

Vrijdagmiddag kwam nog een bewakingseenheid Mijdrecht binnen rijden. In de wagens zaten zwaarbewapende agenten. Politiewoordvoerders van de Landelijke eenheid en Midden Nederlanden konden vrijdagavond nog niets kwijt over de inzet. 

''Het is een lopend onderzoek wat niet onder onze eenheid valt' liet Dennis Janus,  woordvoerder van Landelijke Eenheid vrijdagavond weten. Onder welke politie eenheid het wel viel mocht hij vanwege het onderzoek niet zeggen. ''Mogelijk komen zij later met meer informatie, maar op dit moment is het daar nog te vroeg voor''. 

Het geluid van de helikopter is in het dorp niet ongemerkt gebleven. Veel mensen vroegen zich af wat er aan de hand was.

 Laatst bewerkt op: 22 oktober 2021 19:16

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politiehelikopter en zwaarbewapende agenten in Mijdrecht

Een politiehelikopter heeft vrijdagmorgen ruim een uur boven Mijdrecht gehangen. Vanaf een paar honderd meter boven de grond werd vooral het gebied rondom de Bozenhoven in de gaten gehouden. Bij het politiebureau waren ook diverse activiteit te zien. Zo liepen er agenten in kogelwerende vesten.  Vrijdagmiddag kwam nog een bewakingseenheid … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: