Hollandse Avond 2022
Oproep oude (team) foto's SV Argon

Oproep oude (team) foto's SV Argon


Geplaatst op: 23 oktober 2021

SV Argon viert zoals bekend dit seizoen haar 50-jarig jubileum. Er gaat begin januari 2022 een mooi jubileummagazine uitgebracht worden. De SV Argon Jubileumcommissie is op zoek naar foto’s, films, verhalen uit de oude doos, prullaria voor het museum, oude weekbladen etc. etc.

Dit voor zowel het magazine als een mooi (online) archief van de afgelopen 50 jaar!

Vooral oude teamfoto’s zijn erg welkom.

Ik kan u verzekeren, zo’n zoekactie is de moeite waard. Een feest van herkenning wanneer je weer lang vergeten foto’s bekijkt of stukjes leest in oude weekbladen. Een oproep aan u om ook eens in uw archief op zolder of in de kelder te kijken. Maak onze jubileumcommissie blij . Wanneer u spullen heeft die u wilt delen, meldt dit svp via het e-mail adres commercielezaken@svargon.nl of bel met Niels van Yperen (06-51623014). Heeft u de foto’s niet digitaal, dan kan er altijd een afspraak worden gemaakt om de foto’s te scannen. Laat het magazine svp geen fotoalbum worden van een paar leden en help hen. Wacht hier echter niet te lang mee, foto’s moeten worden uitgezocht, gescand en gedocumenteerd. Dat kost veel tijd. En wanneer u ook nog het nuttige met het aangename combineert door gelijk uw kelder of zolder op te ruimen dan slaat u meteen 2 vliegen in 1 klap..

Succes en bij voorbaat hartelijk dank. wij kunnen niet wachten tot het magazine verschijnt..


Laatst bewerkt op: 23 oktober 2021 09:40

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oproep oude (team) foto's SV Argon

SV Argon viert zoals bekend dit seizoen haar 50-jarig jubileum. Er gaat begin januari 2022 een mooi jubileummagazine uitgebracht worden. De SV Argon Jubileumcommissie is op zoek naar foto’s, films, verhalen uit de oude doos, prullaria voor het museum, oude weekbladen etc. etc. Dit voor zowel het magazine als een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: