001 - Week van de ontmoeting
Zaterdag eerste avond van Kwakelse Veiling

Zaterdag eerste avond van Kwakelse Veiling


Geplaatst op: 23 oktober 2021

Aankomende zaterdag is het eindelijk weer zover: de eerste avond van de Kwakelse Veiling in de kantine van KDO. We starten om 19:30 uur met een dertigtal kinderkavels, aansluitend zullen er tot uiterlijk 24:00 uur in totaal zo'n 200 fraaie kavels geveild gaan worden. Het Veilingcomité heeft met grote zorg een aantrekkelijke kavellijst samengesteld en spraakmakende premies geselecteerd. Hierbij zijn er voor alle doelgroepen kavels beschikbaar om op te bieden. Op www.kwakelseveiling.nl kunt u de complete kavellijst en aangeboden premies online bekijken. Het is ook mogelijk om een gedrukte kavellijst op te halen op één van de volgende locaties: Kwaliteitsslagerij Eijk & Veld, Supermarkt De Quakel, Bakkerij Westerbos en KDO.

Dit jaar zal er bij elke € 5.000,- een premie worden toegevoegd aan de kavel, die op dat moment geveild wordt. Deze premies worden ‘blind’ getrokken, door de aanwezige notaris. De lijst met premies ziet er deze editie spraakmakend en veelzijdig uit. Bied dan ook vooral mee en laat u verrassen door één van onderstaande premies a.s. zaterdag:

-Voor 2 personen 4 sprongen maken bij Skydive in Utrecht incl. foto- en videoreportage – aangeboden door Charles Nieuwendijk. -Een bewakingscamera aan huis incl. 3 uur installatie – aangeboden door de geldgevers aan de Kwakelse Veiling. -Een elektrische step van het merk Segway ES 4 (maximumsnelheid van 25 km per uur) - aangeboden door de geldgevers aan de Kwakelse Veiling. -Een sup plank van 3,25 meter incl. een clinic voor 6 personen rondom Fort de Kwakel, een tas, een peddel, een leash, een vin, een pomp en gebruiksaanwijzing – aangeboden door Wakestore.nl en Fortvarendsup Les & Verhuur van Patrick van Houten. Bovenop de hierboven vermelde hoofdpremies worden ook nog eens de volgende producten geschonken: een mooi boeket bloemen van DUO Plant / een slagroomtaart gesponsord door Oosterveer Assurantie- & Adviescentrum en Jan Westerbos Brood & Banket sponsort en meter ontbijtkoek.

De afgelopen 62 jaar hebben we ruim 2,5 miljoen euro bijeen weten te veilen, met als absolute hoogtepunt een opbrengst van bijna € 83.000,- in 2018. Mede door de financiële ondersteuning van de Kwakelse Veiling i.c.m. de inzet van vele vrijwilligers en bedrijven, kunnen we het verenigingsleven in ons dorp bloeiend en afwisselend houden. Kortom, zorg dat u zaterdag op tijd in de kantine van KDO aanwezig bent om dit prachtige doel te steunen.

Mocht u niet in De Kwakel wonen of de wijkloper gemist hebben, dan kunt u alsnog een bijdrage geven d.m.v. het storten van een geldbedrag naar het volgende bankrekeningnummer: NL28 RABO 03635.04.044 t.n.v. Stichting Veilingcomité De Kwakel. Tevens is het mogelijk om via het e-mailadres info@haroldvanrijn.nl aan te geven wanneer u nog een tegoedbon of dienst wilt doneren.

Bij binnenkomst is het voor elke bezoeker vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te tonen. Van elke groep die bestaat uit minimaal 6 personen wordt er bij binnenkomst vóór 21:00 uur een groepsfoto gemaakt. Elke avond wordt er één groepsfoto uitgeloot, waarbij de winnende groep een BBQ-pakket aangeboden krijgt. Kortom, trommel uw buren, familie en/of vrienden op en kom met z’n allen naar de Veiling toe. Wij verwelkomen jullie graag zaterdag met een glas champagne en hebben er veel zin in!

Kavellijst

 


Laatst bewerkt op: 23 oktober 2021 10:28

Bron: #DeKwakel -

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag eerste avond van Kwakelse Veiling

Aankomende zaterdag is het eindelijk weer zover: de eerste avond van de Kwakelse Veiling in de kantine van KDO. We starten om 19:30 uur met een dertigtal kinderkavels, aansluitend zullen er tot uiterlijk 24:00 uur in totaal zo'n 200 fraaie kavels geveild gaan worden. Het Veilingcomité heeft met grote zorg … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: