Hollandse Avond 2022
Bloemen-en plantenveiling op de Historische Tuin

Bloemen-en plantenveiling op de Historische Tuin


Geplaatst op: 23 oktober 2021

Zaterdag 30 oktober klokslag 15:00 uur openen de deuren van de afmijnzaal... Heeft u al eens plaats genomen op de kopertribune? Op de knoppen gedrukt en mooie planten gescoord? Dan is nu uw kans!

De laatste zaterdag van de maand is traditiegetrouw gereserveerd voor de veiling van bloemen en planten, waarvan de opbrengst gaat naar de Tuin. De non-stop onderhoudswerkzaamheden kosten nu eenmaal handen vol geld. Door de 1,5 meter afstand en overige beperkende maatregelen is er dit seizoen nog weinig van terecht gekomen. 30 Oktober gaan we in de herkansing en draait de authentieke Jugendstil klok op volle toeren. Een mooi moment om mee te maken. 15:00 uur trapt de veilingmeester af.

Betreed de kleinste bloemenveiling van Aalsmeer en ervaar de spanning tijdens het veilproces. Bent u in staat tijdig op de knoppen te drukken? Daag uzelf uit en kom eens langs. Voorafgaand aan het spektakel kunt u een kopje koffie gebruiken in de gezellige corridor. Uw entreekaartje geeft toegang tot de veiling.

Vooraf reserveren is niet nodig. Loop gewoon eens binnen.


Laatst bewerkt op: 23 oktober 2021 12:03

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bloemen-en plantenveiling op de Historische Tuin

Zaterdag 30 oktober klokslag 15:00 uur openen de deuren van de afmijnzaal... Heeft u al eens plaats genomen op de kopertribune? Op de knoppen gedrukt en mooie planten gescoord? Dan is nu uw kans! De laatste zaterdag van de maand is traditiegetrouw gereserveerd voor de veiling van bloemen en planten, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: