VLC

Sport en Beweegwijzer 2011-2012


Geplaatst op: 17 augustus 2011

In oktober verschijnt de Sport- en Beweegwijzer 2011-2012 met daarin alle sport- en beweegactiviteiten in De Ronde Venen. De brochure is voor alle inwoners een handig hulpmiddel bij het zoeken naar een passende sport- of beweegactiviteit. Dit jaar wordt de brochure voor het eerst uitgegeven. Sportverenigingen en andere sportorganisaties kunnen hun sportaanbod gratis vermelden in de Sport- en Beweegwijzer. Dit kan tot en met 26 augustus via www.sportinderondevenen.nl.  

Vermelding verenigingen
Verenigingen en andere sportaanbieders in De Ronde Venen hebben een brief ontvangen. Verenigingen die geen brief hebben ontvangen, maar wel vermeld willen worden in de brochure kunnen via www.sportinderondevenen.nl een digitaal antwoordformulier invullen. Dit kan tot en met 26 september 2011.

55-plussers
Naast het aanbod voor reguliere sporters, brengt de brochure ook het beweegaanbod voor 55-plussers in kaart. Verenigingen die zich ook op deze groep richten, kunnen dit invullen op het formulier.

Digitaal
Voor het eerst zal de Sport- en Beweegwijzer digitaal worden uitgegeven. Iedereen kan de brochure downloaden van de website van Sport in De Ronde Venen. Daarnaast kunnen belangstellende gedrukte versies afhalen op het gemeentehuis en de diverse Servicepunten en bibliotheken.

Meer informatie
Sportverenigingen en andere organisaties kunnen voor meer informatie of vragen contact opnemen met sportconsulent Erik Leus telefoon 06-43093929, e-mail info@sportinderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sport en Beweegwijzer 2011-2012

In oktober verschijnt de Sport- en Beweegwijzer 2011-2012 met daarin alle sport- en beweegactiviteiten in De Ronde Venen. De brochure is voor alle inwoners een handig hulpmiddel bij het zoeken naar een passende sport- of beweegactiviteit. Dit jaar wordt de brochure voor het eerst uitgegeven. Sportverenigingen en andere sportorganisaties kunnen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: