Fel Atlantis 2 wint van koploper

Geplaatst op: 25 oktober 2021

Voor Atlantis 2 stonden de volgende mensen in het veld: Joy, Tessa, Melissa, Saskia, Davey, Jelle, Niels en Rick.

Atlantis 2 kwam zelfverzekerd het veld op en scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd. SDO volgde zoals verwacht snel en zo bleef het de rest van de eerste helft gelijk opgaan. Atlantis ging tevreden de rust in met een stand van 8-9. Coach Peter vd Wel sprak vol lof het team toe over het sterke spel in de eerste helft. Deze lijn en positiviteit moest worden doorgetrokken naar de tweede helft.

Na de rust kwam Atlantis wederom sterk uit de startblokken en kwam direct tot scoren waardoor een belangrijk gat werd gemaakt van 2 punten. Medio tweede helft had Atlantis een periode waarin het team moeizaam tot scoren kwam. Hierdoor werd de stand door SDO gelijkgetrokken tot 12-12. Op dit cruciale moment werden er enkele wissels ingebracht om zo het scorend vermogen op te krikken en SDO aanvallend uit hun spel te halen. Fay, Jelmer, Jeroen en Lynn werden ingezet om het team te ondersteunen. De laatste 10 minuten bleef de score gelijk opgaan waardoor het tot het laatste moment zenuwslopend spannend bleef. De verdediging hield het goed dicht en in de laatste paar minuten werden twee belangrijke doelpunten gescoord door Fay en Rick, waardoor het definitieve verschil werd gemaakt. Het eindsignaal klonk en Atlantis neemt trots de punten mee naar Mijdrecht met een eindstand van 14-16.

Volgende week zaterdag speelt Atlantis 2 de laatste wedstrijd voordat het zaalseizoen begint. Ze spelen thuis om 14:00 tegen Rhoda 4.

Laatst bewerkt op: 25 oktober 2021 12:08

Op zaterdag 23 oktober speelde het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2 een belangrijke wedstrijd tegen SDO 4 in Kamerik. SDO 4 heeft tot nu toe al haar wedstrijden gewonnen en staat met alle mogelijke punten bovenaan. Voor Atlantis 2 stonden de volgende mensen in het veld: Joy, Tessa, Melissa, … Lees meer »