Hollandse Avond 2022
Veiling in Angstelborgh in Abcoude

Veiling in Angstelborgh in Abcoude


Geplaatst op: 25 oktober 2021

Tympaan-De Baat is enthousiast: “Naar aanleiding van een oproep eerder in deze krant hebben wij prachtige donaties ontvangen die we mogen veilen voor de aanschaf van de Duofiets. ‘Kavels’ die we op dit moment al binnen hebben voor verkoop zijn van goede tot zeer goede kwaliteit.

Zo ontvingen wij heuse kunstwerken van Goos Doorn, Jan Vluggen, Françoise Aguillard, Van Kempen, maar ook van Jan Kranendonk, Wil de Goyer, Hubrecht Duijker en anderen.

Onze sponsoren zijn

Het Fietshuys Abcoude, Keurslagerij Pouw Abcoude B.V., Remko’s brood & taartjes!, Boutique des fleurs , Delicatessezaak Phil & Déjean en de Readshop.De door hen aangeboden artikelen mogen wij ook veilen.

Van een moderne regenton tot een heuse Cona Coffeemaker Size D, van hippe vintage koffertjes en tassen tot een mooi wijnrek, van een fiets tot een televisie, kortom een heel breed assortiment en voor ieder wat wils. Duur hoeft het niet te zijn, dus sla uw slag! Het wordt sowieso een leuke middag.

U bent allen van harte welkom op zaterdagmiddag 30 oktober in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 te Abcoude. Vanaf 14.30 uur kunt u al binnen lopen om te kijken op welke kavel u wilt bieden, maar u bent natuurlijk niet verplicht om te kopen. Kijken en het meemaken is immers ook heel erg leuk.

De veiling start om 15.00 uur. Uw ‘veilingmeester’ is dhr. Langenberg, de ‘notaris’ is mw. Egger.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veiling in Angstelborgh in Abcoude

Tympaan-De Baat is enthousiast: “Naar aanleiding van een oproep eerder in deze krant hebben wij prachtige donaties ontvangen die we mogen veilen voor de aanschaf van de Duofiets. ‘Kavels’ die we op dit moment al binnen hebben voor verkoop zijn van goede tot zeer goede kwaliteit. Zo ontvingen wij heuse … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: