Hollandse Avond 2022
Politie betrapt jeugd op in brand steken leeg pand Amstelhoek

Politie betrapt jeugd op in brand steken leeg pand Amstelhoek


Geplaatst op: 25 oktober 2021

De politie heeft maandagmiddag een groep jongeren betrapt op brandstichting van een leeg staand pand in de Amstelhoek.

De politie werd gebeld, omdat er veel rook zichtbaar was bij een woning aan de MIjdrechtse Zuwe. Toen de politie ter plaatse kwam troffen zij een aantal jongeren met fietsen aan die brand aan de achterzijde hadden gemaakt. De jongeren schrokken enorm en hadden direct spijt van hun daad. De agenten sommeerde de jongeren om hun ouders te bellen. De ouders kwamen vervolgens langs om hun kinderen op te halen. Of er ook daadwerkelijk een bekeuring aan de jongens is uitgedeeld is niet bekend. 

Loods uitgebrand in 2012
In september 2012 brandde een naastgeleden loods uit naast deze woning. Omwonenden klagen al lange tijd bij de gemeente dat er veel overlast is van hangjeugd en zwervers. ZIj vrezen voor oud & nieuw wat er dan met het pand gaat gebeuren. Er is vertraging bij de ontwikkeling van nieuwbouw appartementen.  De politie en BOA's controleren er regelmatig. 
Laatst bewerkt op: 25 oktober 2021 20:20

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie betrapt jeugd op in brand steken leeg pand Amstelhoek

De politie heeft maandagmiddag een groep jongeren betrapt op brandstichting van een leeg staand pand in de Amstelhoek. De politie werd gebeld, omdat er veel rook zichtbaar was bij een woning aan de MIjdrechtse Zuwe. Toen de politie ter plaatse kwam troffen zij een aantal jongeren met fietsen aan die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: