001 - Week van de ontmoeting
Jubileumweekend Radio Aalsmeer staat voor de deur met Top300

Jubileumweekend Radio Aalsmeer staat voor de deur met Top300


Geplaatst op: 27 oktober 2021

Radio Aalsmeer bestaat 30 jaar en dat wordt komend weekend uitgebreid gevierd met jubileumuitzendingen, de ‘Mark en Eric Pubquiz’ in The Beach en natuurlijk de Radio Aalsmeer Top300. Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 oktober zendt de jarige omroep de 300 liedjes uit die voor de luisteraars het meest betekenen. Vanaf vrijdag om 12.00 uur zullen zesentwintig uur lang hun mooiste liedjes voorbij komen. Wil je weten of jouw favoriete nummer(s) er ook in staan? De complete lijst is nu al te bekijken op www.radioaalsmeer.nl/top300. De top 10 blijft nog wel even geheim. Wil je weten welke nummers het meest populair zijn? Luister dan de volledige Top 300, met op zondag 31 oktober tussen 21.00 uur en 22.00 uur de laatste tien nummers.

Een aantal leuke feitjes uit de lijst: The Beatles komen het meest voor, gevolgd door Queen. Het oudste lied dateert uit 1946, maar er staan ook 7 nummers uit 2021 in de lijst. Te merken valt dat de stemmen uit alle hoeken van Aalsmeer en Kudelstaart zijn gekomen.

Vier presentatieduo’s voorzien de uitzendingen van de nodige weetjes over de muziek en over Radio Aalsmeer, te weten Meindert van der Zwaard & Marion Geisler, Frank Bunnik & Stevan van der Voet, Lennart Bader & Frederik Tijssen en Robert Arendse en Lianda van der Schilden. Gedurende het weekend zijn ook andere speciale jubileumprogramma’s te beluisteren, zoals over de 30-jarige geschiedenis van Radio Aalsmeer en speciale remixen van nummers uit de lijst. Kijk hiervoor in de gids op radioaalsmeer.nl.

Aura lezen bij ‘Echt Esther’

Donderdag praat Esther Sparnaaij om 19.00 uur met Medium en Intuïtief Coach Mercedes Sharrocks. Zij geeft les in intuïtieve ontwikkeling en mediumschap en is schrijfster. Ze geeft medium readings waarbij ze contact maakt met dierbare overledenen. Als Intuïtief Coach leest ze jouw aura en leert ze jou in jezelf te geloven en je frequency te verhogen. Ze heeft een passie voor het lesgeven in intuïtieve ontwikkeling & mediumschap. Op 14 september 2021 is haar nieuwe boek: "Tekens uit het universum” uitgekomen. Heb jij een vraag voor Mercedes? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl en luister donderdag mee vanaf 19:00 uur overal ter wereld via www.radioaalsmeer.nl.

Nederlandse Top 10' eenmalig van zaterdag naar donderdag. Komend weekend viert Radio Aalsmeer haar 30-jarig bestaan met speciale uitzendingen, waaronder de 'Radio Aalsmeer Top 300'. Vanwege dit jubileum zijn een aantal reguliere programma's verschoven of komen eenmalig te vervallen. De 'Nederlandse Top 10' die normaal op zaterdagavond te horen is, verschuift nu eenmalig naar donderdagavond 28 oktober. Vanaf 22.30 uur presenteert Meindert van de Zwaard in zijn programma 'Aalsmeer by Night' in een klein half uurtje de belangrijkste verschuivingen in deze hitparade. Je hoort de nieuwbinnenkomers, de grootste stijgers en natuurlijk de (nieuwe?) nummer 1.

Luister donderdagavond vanaf 22.00 uur naar 'Aalsmeer by Night' / 'De Nederlandse Top 10', rechtstreeks via kabel, ether of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Bloemist Desiree Groeneveld in ‘Door de Mangel’

Na de herfstvakantie, ontving de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ afgelopen maandag de 321e gast. Schoonheidsspecialiste en MBO-docente Lenny van de Zwaan schoof aan tafel en vertelde deze twee werkzaamheden goed te kunnen combineren. “Ik heb een salon aan huis en geef les op het ROC aan toekomstige schoonheidsspecialistes”. Zij nam als voorwerp een zilveren vogeltje mee dat symbool stond het herstel na haar burn-out. De in De Kwakel geboren Aalsmeerse noemde zichzelf gedisciplineerd, gedreven en leergierig,

Zoals iedere week is ook Lenny opzoek gegaan naar een nieuwe gast. Maandag 1 november komt Desiree Groeneveld naar de studio. Zij is moeder van vijf kinderen en al oma. Daarnaast is zij vorig jaar, in coronatijd, gestart met een bloemenwinkel. Lenny wil graag weten hoe het idee is ontstaan om een bloemenzaak te starten in deze lastige tijd. Dit en meer hoor je maandag vanaf 19.00 uur.

‘Radio Aalsmeer Politiek’ ontvangt de burgemeester

Op woensdag 3 november ontvangen Erik Kreike en Sem van Hest in hun programma ‘Radio Politiek Aalsmeer’ (RAP) burgemeester Gido Oude Kotte, van 19.00 tot 20.00 uur. Uiteraard is er aandacht voor actuele politieke ontwikkelingen in Aalsmeer en ongetwijfeld wordt er ook vooruit geblikt naar de verkiezingen in maart volgend jaar.

Vragen voor de burgemeester? Mail naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar 0297-325858.


Laatst bewerkt op: 27 oktober 2021 09:02

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jubileumweekend Radio Aalsmeer staat voor de deur met Top300

Radio Aalsmeer bestaat 30 jaar en dat wordt komend weekend uitgebreid gevierd met jubileumuitzendingen, de ‘Mark en Eric Pubquiz’ in The Beach en natuurlijk de Radio Aalsmeer Top300. Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 oktober zendt de jarige omroep de 300 liedjes uit die voor de luisteraars het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: