001 - Week van de ontmoeting

Woensdag, C1000 kindermiddag bij Wilnis Festival


Geplaatst op: 16 augustus 2011

Voor derde keer op rij organiseert de C1000 de start van het Wilnis festival: de kindermiddag.

Het eerste jaar dat zij dit deden stond de middag in het teken van de Biba boerderij. Vorig jaar werd het een bonte middag, met prachtige optredens, spannende spelen en voor de jongere bezoekers een echt kruiwagen-hooibalenparcours. Hoe de middag dit jaar wordt ingevuld blijft nog even spannend.

Zeker is wel dat ook de vrijwillige brandweer Wilnis, peuterspeelzaalwerk Speel Wijs en knutselclub ‘Kinderen helpen Kinderen’ weer mede hun beste beentje voor zetten om deze middag tot een geslaagde middag te maken.
Wist u dat knutselclub ‘Kinderen helpen Kinderen’ zich belangeloos inzet voor het Liliane Fonds? Mocht u nieuwsgierig zijn wat dit betekend, dan kunt u deze middag ook hier informatie over verkrijgen bij de knutselclub.

Ben je al nieuwsgierig naar wat er deze middag allemaal te belven zal zijn? Laat je verrassen en kom op woensdagmiddag 17 augustus om 14.00 uur naar de feesttent in het speelwoud.

Alvast veel plezier!

Kijk voor het hele programma op www.wilnisfestival.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Wilnis Festival

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Woensdag, C1000 kindermiddag bij Wilnis Festival

Voor derde keer op rij organiseert de C1000 de start van het Wilnis festival: de kindermiddag. Het eerste jaar dat zij dit deden stond de middag in het teken van de Biba boerderij. Vorig jaar werd het een bonte middag, met prachtige optredens, spannende spelen en voor de jongere bezoekers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: