Hollandse Avond 2022
Participatietraject: ontwikkeling Plashoeve-terrein Baambrugse Zuwe in Vinkeveen

Participatietraject: ontwikkeling Plashoeve-terrein Baambrugse Zuwe in Vinkeveen


Geplaatst op: 27 oktober 2021

Het terrein van het iconische café-restaurant en hotel De Plashoeve krijgt een nieuwe inrichting. Initiatiefnemer JeeGee Vastgoed ontwikkelt hier nieuwe woningen. Om te komen tot een invulling die past bij de wensen van de omgeving en de behoeften van deze tijd, wordt het ontwerp voor dit nieuwbouwproject in nauwe samenspraak met (direct) omwonenden gemaakt.

Nieuw plan passend in omgeving

Het terrein van De Plashoeve is een iconische plek met, voor veel mensen, vele herinneringen. Het terrein is echter verouderd en vervuild. De gebouwen zijn slecht onderhouden en het terrein oogt rommelig. Initiatiefnemer JeeGee Vastgoed heeft de ambitie een nieuw plan voor het terrein te ontwikkelen, dat past bij de allure van de Baambrugse Zuwe en aansluit bij wensen en behoeften van de directe omgeving.

In gesprek met de buurt

Om de eerste behoeften en zorgen te peilen, voerde de initiatiefnemer in de afgelopen maanden verkennende gesprekken met direct omwonenden en belanghebbenden, zoals de diverse Verenigingen van Eigenaren. Het betrokken architectenbureau Mulleners + Mulleners vertaalde vervolgens de ambities van de initiatiefnemer en de door de omgeving genoemde aandachtspunten naar een schetsontwerp.

In november en december organiseert JeeGee Vastgoed meerdere bijeenkomsten om met direct omwonenden en belanghebbenden in gesprek te gaan over mogelijke scenario’s voor de invulling van het terrein. Zo gaat de initiatiefnemer samen met de buurt op zoek naar een passend plan voor het Plashoeve-terrein.

Bekijk voor meer informatie over project Waterfront Vinkeveen de website: www.waterfrontvinkeveen.nl. Geïnteresseerden kunnen zich op deze website ook inschrijven voor een nieuwsbrief. Met vragen en/of opmerkingen, kunt u contact opnemen via het reactieformulier op de website of het e-mailadres: info@waterfrontvinkeveen.nl.


Laatst bewerkt op: 27 oktober 2021 09:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Participatietraject: ontwikkeling Plashoeve-terrein Baambrugse Zuwe in Vinkeveen

Het terrein van het iconische café-restaurant en hotel De Plashoeve krijgt een nieuwe inrichting. Initiatiefnemer JeeGee Vastgoed ontwikkelt hier nieuwe woningen. Om te komen tot een invulling die past bij de wensen van de omgeving en de behoeften van deze tijd, wordt het ontwerp voor dit nieuwbouwproject in nauwe samenspraak … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: