Hollandse Avond 2022
ZAAI lustrumevent succes

ZAAI lustrumevent succes


Geplaatst op: 28 oktober 2021

Maandag 25 oktober vond in FloriWorld het lustrumevent van ZAAI Aalsmeer plaats. Al vijf jaar lang kunnen startende ondernemers deelnemen aan het ZAAIprogramma van de gemeente Aalsmeer georganiseerd samen Nieuw Ondernemend Aalsmeer. Het doel van ZAAI Aalsmeer is om startende ondernemers te helpen zodat ze steviger in het ondernemerszadel komen.

Burgemeester Gido Oude Kotte opende namens wethouder Robert van Rijn het event. “De gemeente heeft dit jaar geld beschikbaar gesteld voor herstel van de Aalsmeerse economie. Zo is samen met Nieuw Ondernemend Aalsmeer een stimuleringsfonds opgezet voor goede initiatieven die de lokale economie versterken en hebben we budget vrijgemaakt voor het ZAAI lustrumevent omdat het aangaan van verbinding tussen bedrijven belangrijk is voor onze economie.”

Programma

Er was een mooi programma samengesteld. Zo hield futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk een inspirerend en bevlogen verhaal over de toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Nam Denise Pellinkhof de zaailingen mee in de wereld van social media en was er tussendoor tijd om te netwerken, profielfoto’s te laten maken door fotograaf Jean Haasbroek of een videopitch op te nemen.

Meer informatie over het ZAAI programma is te vinden op www.zaaiaalsmeer.nl


Laatst bewerkt op: 28 oktober 2021 14:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

ZAAI lustrumevent succes

Maandag 25 oktober vond in FloriWorld het lustrumevent van ZAAI Aalsmeer plaats. Al vijf jaar lang kunnen startende ondernemers deelnemen aan het ZAAIprogramma van de gemeente Aalsmeer georganiseerd samen Nieuw Ondernemend Aalsmeer. Het doel van ZAAI Aalsmeer is om startende ondernemers te helpen zodat ze steviger in het ondernemerszadel komen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: