Hollandse Avond 2022
Najaarsconcert Brassband Concordia

Najaarsconcert Brassband Concordia


Geplaatst op: 31 oktober 2021

Heeft u ook genoeg van de Corona Blues!

Dan is zaterdagavond 6 november a.s. een uitgelezen kans om daar aan te ontsnappen.

Na ruim anderhalf jaar van strenge corona-maatregelen kunt u eindelijk weer eens een avond genieten van de koper klanken van Brassband Concordia uit Vinkeveen.

Zowel de dirigent Thomas Eveleens als de muzikanten hebben hun uiterste best gedaan om een mooi programma te presenteren.

De aanloop naar dit concert was erg moeizaam. Er kon lange tijd niet gerepeteerd worden en op het moment dat het weer mogelijk was kon Concordia geen gebruik maken van de gebruikelijke repetitieruimte. Gelukkig werden we geholpen door de muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis die hun repetitielokaal voor ons beschikbaar stelde, waarvoor nogmaals hartelijk dank!

Het belooft een gevarieerde muzikale avond te worden met koraalmuziek en een nummer van ABBA, maar u reist ook naar het computerspel Civilization VI met Baba Yetu. Verder zullen er verschillende solisten optreden en gaan we even langs bij Lord Tullamore.

Kortom, een programma waar een ieder die Concordia een warm hart toedraagt van kan gaan genieten. Het concert vindt plaats in Sociaal Cultureel Centrum ‘De Boei’ in Vinkeveen. De aanvang is 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:45 uur. Voor meer informatie kunt u de website van de vereniging raadplegen, www.brassband-concordia.nl.

Wij zijn genoodzaakt om bij entree naar een negatief test bewijs of QR code te vragen.


Laatst bewerkt op: 31 oktober 2021 09:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Najaarsconcert Brassband Concordia

Heeft u ook genoeg van de Corona Blues! Dan is zaterdagavond 6 november a.s. een uitgelezen kans om daar aan te ontsnappen. Na ruim anderhalf jaar van strenge corona-maatregelen kunt u eindelijk weer eens een avond genieten van de koper klanken van Brassband Concordia uit Vinkeveen. Zowel de dirigent Thomas … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: