Inbreker Uithoorn verdacht van zes inbraken


Geplaatst op: 16 augustus 2011

De 21-jarige man die vorige week dinsdag op heterdaad werd betrapt bij een inbraak in Uithoorn, wordt verdacht van in totaal zes inbraken. Dat zegt het Openbaar Ministerie tegen RTV Noord-Holland.

Bij de inbraak werden de man en een 19-jarige medeverdachte aangehouden door de politie. Eén van de verdachten werd in zijn been geschoten nadat hij met een slagwapen op de politie af kwam lopen. Het is onduidelijk hoe de man er momenteel aan toe is.

Golf van inbraken
De politie hield de buurt al langer in de gaten vanwege een inbraakgolf. Er was dan ook goede hoop dat deze aan de verdachten kon worden gelinkt. Het OM bevestigt aan RTV Noord-Holland dat de 21-jarige hoofdverdachte verdacht wordt van zes inbraken, diefstal en heling. De 19-jarige medeverdachte wordt één inbraak ten laste gelegd.

De mannen zitten nog achter tralies. Eind augustus wordt duidelijk of de mannen langer vast blijven zitten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV NH

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inbreker Uithoorn verdacht van zes inbraken

De 21-jarige man die vorige week dinsdag op heterdaad werd betrapt bij een inbraak in Uithoorn, wordt verdacht van in totaal zes inbraken. Dat zegt het Openbaar Ministerie tegen RTV Noord-Holland. Bij de inbraak werden de man en een 19-jarige medeverdachte aangehouden door de politie. Eén van de verdachten werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: