Hollandse Avond 2022
Brouwer Transport & Logistiek shirtsponsor Vinken B1

Brouwer Transport & Logistiek shirtsponsor Vinken B1


Geplaatst op: 3 november 2021

De komende seizoenen prijkt de naam van Brouwer Transport en Logistiek op de shirts van De Vinken B1. Het transportbedrijf en logistiek distributiecentrum in Mijdrecht heeft een overeenkomst tot en met het seizoen van 2023-2024. Een ingelijst exemplaar van het shirt werd afgelopen week door Jos Voorbij namens De Vinken overhandigd aan de trotste sponsor Arwin Brouwer.

“Brouwer Transport en Logistiek draagt onze vereniging al jaren een warm hart toe, we zijn als sponsorcommissie dankbaar dat het bedrijf zich nu als shirtsponspor aan onze enthousiaste jeugd heeft verbonden,” vertelt Jos Voorbij. “Afgelopen jaar werd Brouwer al sponsor van de Vinkenjeugd, echter vanwege corona was er weinig gelegenheid om wedstrijden te spelen en een officieel moment te vinden. Dat is nu gelukkig anders.” Inmiddels heeft De Vinken B1 de eerste wedstrijden in het Brouwer shirt gespeeld. Hoewel er lastige wedstrijden op het programma stonden, zijn de eerste punten binnen!


Laatst bewerkt op: 3 november 2021 06:27

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brouwer Transport & Logistiek shirtsponsor Vinken B1

De komende seizoenen prijkt de naam van Brouwer Transport en Logistiek op de shirts van De Vinken B1. Het transportbedrijf en logistiek distributiecentrum in Mijdrecht heeft een overeenkomst tot en met het seizoen van 2023-2024. Een ingelijst exemplaar van het shirt werd afgelopen week door Jos Voorbij namens De Vinken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: