Hollandse Avond 2022
Veiling weekend HSV'69 groot succes

Veiling weekend HSV'69 groot succes


Geplaatst op: 2 november 2021

Op 29 en 30 oktober heeft het veiling weekend van HSV'69 weer plaats gevonden. Op een ander moment dan iedereen gewend is, maar daardoor niet minder succesvol!

De opbrengst van de veiling bedraagt dit jaar maar liefst € 27.000. Een groot woord van dank daarvoor gaat natuurlijk uit naar zowel de vrijwilligers van HSV'69 die de organisatie op zich nemen, naar de sponsors die mooie kavels hebben aangeboden en natuurlijk naar alle mensen die op de veiling wat moois op de kop hebben getikt, en daarmee gelijk HSV'69 gesteund hebben.

Op vrijdag werd afgetrapt met een Oktoberfest, wat gelijk al een zeer geslaagde feestavond werd. De meeste mensen waren de verkleedkist in gedoken voor een mooi outfit, en dat dat kwam de sfeer zeer ten goede. De live muziek werd verzorgd door "De Nieuwe Band". Zij wisten met zowel Duits- als Nederlandstalige feestmuziek een geweldig feest te bouwen.

Op zaterdag vond de traditionele veiling plaats. Maar eerst is van de gelegenheid gebruik gemaakt om dit weekend om de tribune op het hoofdveld en het pannaveld te openen. Dat gebeurde met de feestelijke muzikale ondersteuning van het dweilorkest Dorst.

De tribune heeft de naam "Peek Side" gekregen en is daarmee een eerbewijs aan Cor Peek. Cor zit al zo lang in het bestuur dat niemand meer weet hoe lang en is al die tijd de eindbaas voor het buitenonderhoud van ons sportpark.
Het Pannaveld werd officieel geopend door een ander icoon van HSV'69, Piet Jongerling, beter bekend als "Pietje".

Pietje is één van de mede oprichters van HSV'69, en is jarenlang heel actief geweest in allerlei functies, waarbij zijn hart altijd gelegen heeft bij het jeugdvoetbal. Onder aanwezigheid van vele (oud)jeugdspelers mocht Pietje de eerste aftrap op het veld nemen en werd onder luid gejuich het veld geopend. Direct werd er voor het eerst ook een officieel panna toernooi gehouden.

Al vroeg op de avond begon ook de veiling, en ondanks de aangepaste omstandigheden, was er weer enorm veel belangstelling en was de tent heel goed gevuld. Onder leiding van de ervaren veilingmeester Ronald en de nieuwe veilngmeester Tom werden in een rap tempo de kavels weggeveild.
Na afloop was er nog even tijd om ook de voetjes weer van de vloer te krijgen met de muziek van Harry Bakker.

Alles bijelkaar een bijzonder geslaagd weekend, waar HSV'69 als vereniging met trots op terug kan kijken.


Laatst bewerkt op: 2 november 2021 15:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veiling weekend HSV'69 groot succes

Op 29 en 30 oktober heeft het veiling weekend van HSV'69 weer plaats gevonden. Op een ander moment dan iedereen gewend is, maar daardoor niet minder succesvol! De opbrengst van de veiling bedraagt dit jaar maar liefst € 27.000. Een groot woord van dank daarvoor gaat natuurlijk uit naar zowel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: