Hollandse Avond 2022
Atlantis F1 Kampioen

Atlantis F1 Kampioen


Geplaatst op: 2 november 2021

Regen en wind werden getrotseerd door de F1 op de velden van Thor. Een belangrijke wedstrijd, want met winst tegen de nummer twee uit en in Harmelen zou Atlantis F1 ongeslagen en ongedeeld kampioen worden.

Dat de druk hoog was, ontging niemand. In de eerste helft waren beide kampen aan elkaar gewaagd. De coaches en alle meegereisde ouders dachten even dat het kampioenschap mogelijk toch gedeeld moest worden. Maar in het derde en vierde kwart wist Atlantis de wedstrijd toch naar zich toe te trekken, om uiteindelijk knap met 8-3 te winnen.

Een goede prestatie van spelers Liene Bank, Julian van Koeverden Brouwer, Gijs van Putten, Fenna Treur, Coen Vreeken en Mesam de Vries en natuurlijk dankzij de coaches: Rick Kuylenburg, Lieke Post en Sander Vis. En bij een kampioenschap hoort natuurlijk een huldiging, met bloemen, medailles en taart! Bedankt Atlantis, voor het warme onthaal. De kinderen genoten er zichtbaar van.

Het veldseizoen zit erop, de F1 gaat zich opmaken voor weer leuke wedstrijden in de zaal


Laatst bewerkt op: 2 november 2021 09:30

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis F1 Kampioen

Regen en wind werden getrotseerd door de F1 op de velden van Thor. Een belangrijke wedstrijd, want met winst tegen de nummer twee uit en in Harmelen zou Atlantis F1 ongeslagen en ongedeeld kampioen worden. Dat de druk hoog was, ontging niemand. In de eerste helft waren beide kampen aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: