Hollandse Avond 2022
Uitreiking kunstenaarsprijs Amazing Amateurs in de etalage

Uitreiking kunstenaarsprijs Amazing Amateurs in de etalage


Geplaatst op: 3 november 2021

Op zaterdag 6 november zal de uitslag bekend worden van de meest favoriete Aalsmeerse kunstenaar. De afgelopen weken heeft u de verschillende kunstwerken kunnen zien in de etalages in de Zijdstraat, bij het Oude Raadhuis en in de foyer van het Cultuurpunt Aalsmeer. De maand oktober stond in het teken van IkToon, dit is een landelijk initiatief om amateurkunstenaars in het zonnetje te zetten. De deelnemers zijn onder andere de Beeldhouwgroep Aalsmeer, Fotogroep Aalsmeer en Aalsmeers Schilders Genootschap. Verschillende deelnemers en kunstwerken zijn deze week nog te zien en u kunt nog stemmen op uw favoriet. Ga naar www.cultuurpuntaalsmeer.nl en klik daar op het stemformulier onderaan de pagina, kies uit één van de 40 kunstenaars. Deze kunstenaar krijgt een gouden penseel als ereprijs!

Leden van het ASG (Aalsmeers Schilders Genootschap) tonen deze middag niet alleen hun werk, maar zijn ook met schildersezel en hun laatste werk bezig.

In de Burgerzaal van het gemeentehuis Aalsmeer is zaterdag 6 november een doorlopend programma met muziek. Van 13:30 tot 17:00 kunt u genieten van verschillende koren zoals: mannenkoor Con Amore, het Bindingkoor, Smartlappenkoor Denk aan de Buren en Popkoor Soundsation. Het Harmonieorkest Sursum Corda zal optreden en ook Sursum Jong laat van zich horen. Aan het eind van de middag zal de uitslag bekend worden van de Amazing Amateurs 2021 en daarvoor zal het Aalsmeers Harmonie Orkest spelen. We sluiten af met een lekkere toegift van dit orkest! Voor het complete programma kunt u op onze website kijken. Wanneer u een bezoek brengt aan de Burgerzaal, neem dan uw coronabewijs en ID mee.


Laatst bewerkt op: 3 november 2021 09:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitreiking kunstenaarsprijs Amazing Amateurs in de etalage

Op zaterdag 6 november zal de uitslag bekend worden van de meest favoriete Aalsmeerse kunstenaar. De afgelopen weken heeft u de verschillende kunstwerken kunnen zien in de etalages in de Zijdstraat, bij het Oude Raadhuis en in de foyer van het Cultuurpunt Aalsmeer. De maand oktober stond in het teken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: