Hollandse Avond 2022
Campagne Werkplein AA: Op zoek naar werk of terug naar school

Campagne Werkplein AA: Op zoek naar werk of terug naar school


Geplaatst op: 2 november 2021

De gemeente start vanaf deze week een campagne over het Werkplein AA. In de campagne zijn inwoners te zien die werk hebben gevonden of een scholing volgen.

Het is belangrijk dat inwoners het werkplein weten te vinden. Het Werkplein AA kan inwoners ondersteunen bij het zoeken naar werk of de juiste training of opleiding. Het is belangrijk dat we deze campagne nu doen. Een deel van inwoners is door de coronacrisis hun baan kwijtgeraakt, heeft geen aansluiting bij de arbeidsmarkt van nu of heeft als ZZP’er niet voldoende opdrachten.

In de campagne laten we zien hoe veerkrachtig en enthousiast mensen zijn. De campagne opent daarom met een serie portretten die de gemeente dit laten zien.

Het werkplein AA is er voor iedereen

De coronacrisis heeft de verschillen en bestaande problemen op de arbeidsmarkt vergroot. Werkplein AA is toegerust om mee te bewegen op de arbeidsmarkt. Het Werkplein AA geeft ondersteuning op het gebied van werk en scholing aan alle inwoners van Aalsmeer.

Meer informatie is te vinden op www.werkpleinaa.nl


Laatst bewerkt op: 2 november 2021 15:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Campagne Werkplein AA: Op zoek naar werk of terug naar school

De gemeente start vanaf deze week een campagne over het Werkplein AA. In de campagne zijn inwoners te zien die werk hebben gevonden of een scholing volgen. Het is belangrijk dat inwoners het werkplein weten te vinden. Het Werkplein AA kan inwoners ondersteunen bij het zoeken naar werk of de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: