Hollandse Avond 2022
Agenda van en over Vinkeveen 2022

Agenda van en over Vinkeveen 2022


Geplaatst op: 4 november 2021

Het is inmiddels een traditie; het agendaboekje van en over Vinkeveen. Een sfeerboekje met talrijke oude foto’s en ruim twintig verhalen over Vinkeveen in met name de jaren 60, 70 en 80 van de vorige eeuw. Over een dominee die het niet zo nauw nam met de kledingvoorschriften, een bankdirtecteur die wel van een spelletje hield, de Vinkeveense sportweken waar elk team tot op de laatste minuut kans maakte op de hoofdprijs, wasserijen aan de plas die werkelijk wit wasten, spannende koninginnedagen, verdwenen slootjes en nog veel en veel meer.

Een echt hebbedingetje voor maar € 9,50

De fraaie foto’s van het huidige Vinkeveen (en omgeving) in het agendagedeelte, maken het boekje compleet. Kortom: een echt hebbedingetje voor iedereen die iets met Vinkeveen heeft. Tevens een leuk en origineel cadeau voor familieleden die uit Vinkeveen vertrokken zijn. Er staat namelijk genoeg herkenbaars in. Voor de prijs (€ 9,50) hoeft u het niet te laten.

Koop aan huis of bestel via internet

Zaterdag 6 november gaan de leden van De Vinken in een groot gedeelte van Vinkeveen langs de deur om dit unieke boekje te verkopen. Het agendaboekje is ook eenvoudig te bestellen via www.de-vinken.nl. Daar kunt u ook alvast kijken hoe het boekje eruitziet. U kunt ook mailen naar sponsorzaken@de-vinken.nl of bel 06 27291849 (avonduren).


Laatst bewerkt op: 4 november 2021 09:49

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Agenda van en over Vinkeveen 2022

Het is inmiddels een traditie; het agendaboekje van en over Vinkeveen. Een sfeerboekje met talrijke oude foto’s en ruim twintig verhalen over Vinkeveen in met name de jaren 60, 70 en 80 van de vorige eeuw. Over een dominee die het niet zo nauw nam met de kledingvoorschriften, een bankdirtecteur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: